Visit Würzburg

Tyskland

Fakta om Tyskland Forbundsrepublikken Tyskland er det største land i Centraleuropa og grænser mod nord til Danmark, mod øst til Polen og Tjekkiet, mod syd...

Freistaat Bayern

Freistaat Bayern Video Fakta om regionen Fristaten Bayern grænser op de tyske delstater Baden-Württemberg mod vest, Hessen mod nordvest, Thüringen mod nord og Sachsen mod nordøst. Mod...

Würzburg Video

Würzburg fakta

Würzburg er en by kendt for sin kunst og sin arkitektur. Denne naturskønne by er delt af Main floden og i byen bor mange studerende, hvilket igen giver en livlig by. Würzburg fik store skader under et 20 minutters bombeangreb i 1945, som ødelagde omkring 80 % af byens bygninger. En stor del af byen er siden blevet genopbygget.

Den mest imponerende bygning er Residenz, et pragtfuldt palads og en af de fineste barokke bygninger i Tyskland. Bygget i det 18. århundrede tog det 60 år at færdiggøre. I dag er der 360 værelser, hvoraf de 40 er åbne for offentligheden. Nogle af de indvendige udstillinger er fantastiske. Komplekset har også samlinger af antikviteter, malerier og tegninger plus en vingård i den atmosfæriske kælder.

Hofgarten er den bedst bevarede rokokohave i Tyskland. Der er en stor kunstig sø med springvand og en kunstfærdig skulptur kronet af Pegasus.

Godt at vide i Würzburg

Helligdage i Tyskland

Hvornår er helligdage i Tyskland ? Se liste med de nationale helligdage i Tyskland hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalender Her...

Hotel tilbud i Würzburg

Turistinformation i Würzburg

Falkenhaus
Marktplatz 9
97070 Würzburg

T: +49 0931 3723 98

www: Website Link

Shopping i Würzburg

Hvad koster dagligvarer ? Hvad koster middag på restaurant ? Hvad koster transport ? Her kan du se et aktuelt prisindeks for landet.

Website Link

Shoppingcenter og marked i Würzburg

Hvor er de bedste forretninger, shoppingcenter og markeder ? Hvis du kommer til byen første gang kan det være svært at finde de bedste muligheder for shopping. På website kan du finde anbefalinger af de bedste muligheder for shopping.

Website Link

Gode restauranter i Würzburg

Bliver du sulten ? Find gode og billige restauranter i Würzburg.

Når du er på ferie vil du sikkert have behov for at spise på et tidspunkt. For mange er spørgsmålet altid – hvor er det bedst at spise ?. Du kan se en liste med restauranter, priser, gode og dårlige restaurant anmeldelser samt rating på de fleste restauranter i byen.

Website Link

Ferie med børn i Würzburg

Hvis du skal på familie ferie med børn til Würzburg kan du her se nogle link med ideer til ferien.

Website – Würzburg for kids

Bedste rejsetidspunkt Würzburg

Hvornår er det bedste rejsetidspunkt til en ferie i Würzburg ?

De fleste turister mener det bedste tidspunkt at komme til Tyskland er fra maj til september. Storbyferie i Tyskland er populære året rundt. Mange tyskere vælger at holde ferie i Tyskland og de mest populære destinationer, især langs Rhinen kan være meget overfyldte i højsæsonen.

Hvordan er vejret i Würzburg ?

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for kommende periode. Vejrudsigt opdateres flere gange dagligt.

Wurzburg
overcast clouds
2.8 ° C
4.7 °
2.8 °
74 %
1.2kmh
100 %
man
6 °
tirs
6 °
ons
5 °
tors
4 °
fre
5 °

Hvor ligger Würzburg i Tyskland ?

Hvor ligger Würzburg i Tyskland og hvor langt er der ?, se kort og afstande her.

På kortet kan du se i hvor byen ligger i Tyskland. Du kan også få rutebeskrivelser ved at klikke på “rutevejledning”, hvorefter du kan se et større kort med forslag hvordan du kan komme til Würzburg.

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Wurzburg #Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Bedøm din ferie og oplevelser

Her kan du læse og skrive kommentarer og bedømmelser af et ophold, del erfaringer med andre der har været eller gerne vil besøge destinationen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

WURZBURG
Average rating:  
 0 reviews