Visit Valencia

Spanien

Fakta om Spanien Spanien ligger på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Fastlandet grænser mod syd og øst til Middelhavet bortset fra en lille...

Comunidad autónoma Valenciana

Comunidad autónoma Valenciana Video Fakta om regionen Regionen Valencia, Comunidad Valenciana på spansk, kaldes også ind imellem for det valencianske land, País Valencià. Det er den fjerde...

Valencia fakta

Valencia er et malerisk feriested ved havets kyst. Resortet er omgivet af store oliven- og appelsinlunde. Byens klima er mildt og fantastisk til hvile. På grund af høje bjergmasser, der omgiver byen, er vejret i Valencia altid roligt og vindstille, der er næsten ingen storme i havet, og nætterne er traditionelt stille og varme. Turistvirksomhed er længe blevet en af ​​de vigtigste retninger i Valencias økonomi. Størstedelen af ​​byens bygninger og nye underholdningscentre er skabt med det formål at tiltrække rejsende.

På næsten ethvert hotel i Valencia er der en rummelig strand, sportsområder og restauranter. Besøgende kan prøve dykning, køre på vandski eller prøve at sejle på en yacht på azurblå bølger. Du finder 18 nye golfbaner i Valencia, flere tennisbaner og en hippodrome. Folk, der nyder aktiv hvile, vil helt sikkert kunne lide udflugter i maleriske forstæder, klatring af bjergbakker eller ture med sportsfly.

Der er også flere historiske steder i Valencia. En af dem er ruinerne af Alcudia. Glem heller ikke at besøge monumenter fra Romerriget i Sagunto og et stort antal gamle fæstninger og slotte. I den gamle del af byen finder du seværdigheder fra forskellige kulturer. Torres de los Serranos-portene er kendt som den historiske indgang i den ældste del af byen, hvor gæsterne stadig kan se bygninger skabt i middelalderen. Valencia er også hjemby for en af ​​de ældste religiøse bygninger, da den lokale katedral blev bygget i midten af ​​det 14. århundrede. En af delene i Valencia kaldes “videnskabens og kunstens by”. Kunstpaladset, planetariet, Videnskabsmuseet og den enorme Oceanografiske Park ligger her. I Oceanographic Park laver du en undervandsudflugt og stifter bekendtskab med eksotiske havdyr. Endelig vil kunstkendere finde meget interessant i Colegio del Patriarca-museet.

Et af de mest attraktive steder at gå på er Plaza del Ayuntamiento, der ligger i det historiske distrikt. Omkring pladsen ligger mange smukke historiske bygninger. Her kan du se bygningen af ​​Centralposthuset samt Kommunen og Handelshalsbygningen. Kommunebygningen blev opført i det 18. århundrede og regnes for et af de smukkeste arkitektoniske monumenter i haven. Hundreder af år senere, på facaden af ​​denne bygning, er figurbuer og basrelieffer bevaret, som kan beundres i det uendelige. På Plaza del Ayuntamiento afholdes ofte interessante underholdende begivenheder. Det er særligt interessant at slentre langs den på dagen for en af ​​de nationale helligdage.

Ikke langt fra katedralen ligger et andet interessant religiøst monument – Basilica of the Assumption of Our Lady of Valencia. For lokalbefolkningen er denne kirke den mest betydningsfulde, fordi den huser billedet af forbederen Hellige Maria – byens protektor. Statuen af ​​helgenen betragtes som mirakuløs og er forbundet med en masse overraskende historier.

For dem, der ønsker at beundre det smukkeste arkitekturmonument, er det umagen værd at inkludere et besøg i Marques DOS Aguas-paladset i rejseplanen. Denne bygning er i barokstil og imponerer med den dygtige udsmykning af facaden, hvorpå der hundreder af år senere er bevaret stuk og dejlige altaner. I dag huser dette smukke palads Nationalmuseet for keramik og dekorativ kunst, hvoraf nogle udstillinger kan dateres tilbage til det 16. århundrede. Det smukke palads er indrettet med unikke antikke møbler og kunstværker.

Et af byens mest interessante symboler er arena-amfiteatret på Plaza de Toros. Det blev bygget i det 19. århundrede og har siden åbningen været brugt til at holde tyrefægtning. Op til 16.000 tilskuere kan indkvarteres i denne arena på samme tid. I dag på det arkitektoniske komplekss område er der et interessant tyrefægtningsmuseum, og der er ofte festlige og underholdende begivenheder.

For dem, der elsker naturlige attraktioner, er det værd at gå en tur gennem Turia-haven. Dette parkkompleks, som blev brudt ved bredden af ​​floden, slår med sin skala; den strækker sig gennem hele byen. Parkkomplekset omfatter de kongelige haver, og det har en meget interessant botanisk have på sit territorium. I parken er der mange smukke steder til afslapning og sportsunderholdning.

Godt at vide i Valencia

Helligdage i Spanien

Hvornår er helligdage i Spanien ? Se liste med de nationale helligdage i Spanien hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

VALENCIA
Average rating:  
 0 reviews