Visit Ulm

Tyskland

Fakta om Tyskland Forbundsrepublikken Tyskland er det største land i Centraleuropa og grænser mod nord til Danmark, mod øst til Polen og Tjekkiet, mod syd...

Land Baden-Württemberg

Land Baden-Württemberg Video Fakta om regionen Baden-Württemberg er den tredje største tyske delstat både hvad angår befolkning og areal. Delstatens hovedstad er Stuttgart, andre store byer er...

Nürnberg Video

Ulm fakta

Ulm er en malerisk by og kendt for kirken med det højeste tårn i verden, den gotiske minster og som fødestedet for Albert Einstein.

Der er nogle rester af de gamle bymure langs floden med et Metzgerturm fra det 14. århundrede (slagtertårn). Det gamle “fiskerkvarter” ved floden har bindingsværkshuse, brostensbelagte gader og maleriske gangbroer.

Rathaus, rådhuset blev bygget i 1370 og har nogle strålende farvede vægmalerier fra det 16. århundrede. Krone Kro er et middelalderkompleks af flere, hvor tyske konger og kejsere blev indkvarteret under deres rejser.

Godt at vide i Ulm

Helligdage i Tyskland

Hvornår er helligdage i Tyskland ? Se liste med de nationale helligdage i Tyskland hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalender Her...

Hotel tilbud i Ulm

Turistinformation i Ulm

Münsterplatz 50
89073 Ulm

www: Website Link

Shopping i Ulm

Hvad koster dagligvarer ? Hvad koster middag på restaurant ? Hvad koster transport ? Her kan du se et aktuelt prisindeks for landet.

Website Link

Shoppingcenter og marked i Ulm

Hvor er de bedste forretninger, shoppingcenter og markeder ? Hvis du kommer til byen første gang kan det være svært at finde de bedste muligheder for shopping. På website kan du finde anbefalinger af de bedste muligheder for shopping.

Website Link

Gode restauranter i Ulm

Bliver du sulten ? Find gode og billige restauranter i Ulm.

Når du er på ferie vil du sikkert have behov for at spise på et tidspunkt. For mange er spørgsmålet altid – hvor er det bedst at spise ?. Du kan se en liste med restauranter, priser, gode og dårlige restaurant anmeldelser samt rating på de fleste restauranter i byen.

Website Link

Ferie med børn i Ulm

Hvis du skal på familie ferie med børn til Ulm kan du her se nogle link med ideer til ferien.

Website – Ulm for kids

Bedste rejsetidspunkt Ulm

Hvornår er det bedste rejsetidspunkt til en ferie i Ulm ?

De fleste turister mener det bedste tidspunkt at komme til Tyskland er fra maj til september. Storbyferie i Tyskland er populære året rundt. Mange tyskere vælger at holde ferie i Tyskland og de mest populære destinationer, især langs Rhinen kan være meget overfyldte i højsæsonen.

Hvordan er vejret i Ulm ?

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for kommende periode. Vejrudsigt opdateres flere gange dagligt.

Ulm
overcast clouds
2.5 ° C
4 °
1.3 °
96 %
1.8kmh
100 %
man
6 °
tirs
5 °
ons
3 °
tors
3 °
fre
5 °

Hvor ligger Ulm i Tyskland ?

Hvor ligger Ulm i Tyskland og hvor langt er der ?, se kort og afstande her.

På kortet kan du se i hvor byen ligger i Tyskland. Du kan også få rutebeskrivelser ved at klikke på “rutevejledning”, hvorefter du kan se et større kort med forslag hvordan du kan komme til Ulm.

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Ulm #Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Bedøm din ferie og oplevelser

Her kan du læse og skrive kommentarer og bedømmelser af et ophold, del erfaringer med andre der har været eller gerne vil besøge destinationen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

ULM
Average rating:  
 0 reviews