Visit Trieste

Italien

Fakta om Italien Nogle siger, at Italien har det hele. Dette kan være sandt, Italien har smuk natur lige fra dets naturskønne kystområder til de...

Friuli-Venezia Giulia

Friuli-Venezia Giulia Video Fakta om regionen Friuli-Venezia Giulia regionen har historisk set været en del af Østrig og senere en del af Jugoslavien og historien har påvirket...

Trieste fakta

Denne vidunderlige italienske by kombinerer organisk træk fra tre meget forskellige kulturer. Årsagen til dette er det faktum, at Trieste var under Østrigs styre i mere end seks århundreder. Naboen Slovenien har også forårsaget en enorm indflydelse på byen. Alle disse unikke funktioner er blevet sammenflettet med Italiens sofistikerede kultur. Mens du går på gaderne i byen, vil du bemærke, at underretninger og skilte her normalt har to typer etiketter på italiensk og slovensk.

Golfo di Trieste Bay er uden tvivl et af de mest bemærkelsesværdige steder i byen. Her vil du se snehvide lystyachter, der ligger fortøjet ud for kysten, små huse med røde tegltage samt flere restauranter med lækker mad. Naturligvis har de tre landes indflydelse også påvirket det lokale køkken, så de lokale restauranter vil være virkelig interessante for besøgende. Et så bredt udvalg af retter er svært at finde andre steder i hele Italien.

Den gamle del af byen er stedet for adskillige butikker. Her kan du også se gademusikere og klovne, der underholder forbipasserende og viser deres farverige optrædener for dem. Dit besøg i katedralen St. Justus vil helt sikkert blive en af ​​de mest spændende udflugter. Katedralen blev bygget i det 14. århundrede under det østrigske imperiums regeringstid. Via della Cattedrale er en af ​​de mest maleriske gader på dette sted. Det ligner meget en fjerdedel af en typisk slovensk by.

Unification of Italy Square er placeringen af ​​flere attraktioner. Her vil du se det lokale rådhus, bygningen af ​​udvekslingen og St. Anthony-kirken. Alle disse bygninger er bygget i forskellige stilarter: renæssance, barok og klassicisme. De ser ret mærkelige ud sammen, som om de er blevet flyttet til denne plads fra tre forskellige lande. Flere seværdigheder er bevaret her siden Romerrigets tid. Amfiteatret er det mest berømte monument fra dengang. Du kan også nyde at besøge gamle templer i nærheden.

Miramare-slottet står på en klippe højt over havet i umiddelbar nærhed af Trieste. Det blev bygget i anden halvdel af det 19. århundrede. I dag er det omgivet af en blomstrende historisk park med et areal på mere end 20 hektar. Slottet formåede at bevare atmosfæren fra tidligere år. Den indeholder en rig samling af antikke møbler, kunstværker, fade og husholdningsartikler samt personlige ejendele fra de tidligere ejere. Parken er fuld af dyrebare botaniske arter, der er sjældne for disse steder.

Et gammelt fyrtårn Faro della Vittoria forblev i byen. Det blev bygget i 1854 på en bakketop. Fyrtårnet er blandt de højeste i verden. Den er 70 meter høj. I weekenden er nogle indvendige rum åben for turister. Bakketoppen byder på en vidunderlig udsigt over den omkringliggende by.

Basilica of San Silvestro er den ældste kirke i byen. Dens konstruktion fandt sted i det 11. århundrede. I 1927 led basilikaen meget under et jordskælv. Ikke desto mindre er det blevet rekonstrueret på ingen tid. For ikke så længe siden afsluttede de restaureringen af ​​det gamle orgel. Forskellige musikalske arrangementer afholdes i kirken i øjeblikket.

San Giovanni Park er et smukt historisk vartegn, som nu udgør en integreret helhed med en nærliggende rosenhave. Haven blev grundlagt i 1908. Den omringede et psykiatrisk hospital, der åbnede omkring den tid. Haven var åben for offentligheden i 1970’erne. Forskellige sociale arrangementer afholdes regelmæssigt på dets område. Blomstermesser finder normalt sted om sommeren.

En af de mest interessante kulturinstitutioner i Trieste er museet for historie og kunst, som ligger i en malerisk historisk bygning. Dens vigtigste værdi er samlingen af ​​gamle artefakter, opdaget på det antikke Egyptens og andre gamle staters territorium. Besøgende kan se gamle sarkofager, amuletter, smykker og beundre kunstværker fra forskellige aldre. Museet ligger på en smuk haves område. Så du kan beundre dejlige skulpturer og gamle træer, mens du går rundt.

Godt at vide i Trieste

Helligdage i Italien

Hvornår er helligdage i Italien ? Se liste med de nationale helligdage i Italien hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TRIESTE
Average rating:  
 0 reviews