Visit Torino

Italien

Fakta om Italien Nogle siger, at Italien har det hele. Dette kan være sandt, Italien har smuk natur lige fra dets naturskønne kystområder til de...

Piemonte

Piemonte Video Fakta om regionen Piemonte er en af ​​de største regioner i Italien med cirka 4,5 millioner indbyggere, regionen dækker et stort område fra Appenninerne til...

Torino fakta

Denne gamle italienske by forbløffer besøgende ved den fantastiske mangfoldighed af turistruter, kulturelle programmer og historiske steder. Hver af dens gader og pladser har helt sikkert så mange fascinerende historier, mysterier og overraskelser. Din rejse til Torino vil helt sikkert blive et rigtigt eventyr – hver dag tilbragt på dette sted er unik og interessant.

Basilica di Superga bygget i begyndelsen af ​​det 18. århundrede er et af de bedste eksempler på barokarkitektur. I lang tid blev det brugt som mausoleum for medlemmer af kongefamilien. Mange tragiske historier er forbundet med dette sted. Smukke katedral åbnet i 1498 er en ikke mindre populær religiøs attraktion på dette sted. Bygningen blev bygget i de bedste traditioner fra renæssancestilen. En af de mest berømte og respekterede kristne helligdomme – Ligklædet i Torino – er opbevaret her. Når det kommer til at beskrive gamle bygninger, er det bestemt værd at bemærke Kongeslottet, som blev bygget i det 17. – 19. århundrede. Det originale interiør i mange værelser har overlevet indtil vores tid. Glem ikke at besøge Chinese Room, da det betragtes som det smukkeste i paladset. En af paladsets haller er blevet omdannet til museum. Her kan besøgende se en samling af middelalderlige våben.

Paladset ved navn Palazzo Cavour er nu et hotel, som anses for at være det mest bemærkelsesværdige og usædvanlige i byen. Dette er et ægte gammelt slot, som er udstyret med de nyeste teknologier. Mole Antonelliana Tower, hvis højde anslår 160 meter, er symbolet på byen. Specielt for turister er tårnet blevet udstyret med et observationsdæk, der har en fantastisk udsigt over byen og dens forstæder. Der er også flere museer i Torino, driver. Vi foreslår, at du besøger Egyptian Museum, Museum of National Unification of Italy, National Film Museum, Museum of Vehicles og Puppet Museum.

På en af ​​hovedgaderne i Torino kan du se det smukke Palazzo Madama, bygget i det 13. århundrede på ruinerne af gamle romerske strukturer. I hundreder af år af dets eksistens har paladset gentagne gange ændret sin status. Engang indeholdt den et fængsel. Bagefter fungerede det som gæstehus for ældre mennesker. I det 19. århundrede lå et kunstgalleri der for en lille stund. Så blev paladset brugt til at holde byrådsmøder. I dag er bygningen kendt for sit ydre design. Den har to facader. En af dem er lavet i middelalderen, og den anden i barokstile.

Historieelskere bør tage et kig på det smukke Valentino-slot. Det blev bygget i det 17. århundrede og tjente som residens for hertugerne af Savoyen. I begyndelsen af ​​det 19. århundrede var slottet i en tilstand af forsømmelse. I denne periode blev det fuldstændigt restaureret og overført til det lokale universitet. En af universitetsafdelingerne ligger der selv i dag.

Santuario della Consolata kirke er det verdensberømte hellige centrum. Det blev bygget i midten af ​​det 17. århundrede og er et unikt arkitektonisk barokmonument. Kirken tiltrækker pilgrimme med sit unikke gamle ikon kaldet Madonna og Barn. Dette ikon blev skabt i det 4. århundrede og betragtes som mirakuløst. Dens sande forfatter er ukendt. Taget af middelalderkirken er udstyret med en fremragende udsigtsplatform, som tilbyder en fantastisk panoramaudsigt over byen.

Mange fine sagn er forbundet med Gran Madre di Dio kirken. Kirken blev bygget på toppen af ​​Capuchin-bakken. Det menes, at den hellige gral er gemt et sted der. Opførelsen af ​​kirken blev fuldt færdig i 1831. Dens udseende ligner lidt Roms Pantheon. Under turen vil besøgende høre en masse utrolige historier og mystiske legender.

Der er også et utroligt interessant museum for orientalsk kunst i Torino, hvor du kan tage hele familien med. Blandt udstillingerne er antikke statuer og keramik, unikke manuskripter og bronzer, antikke smykker og de allerførste bøger udgivet i asiatiske lande. Nogle udstillinger er over 5000 år gamle.

Godt at vide i Torino

Helligdage i Italien

Hvornår er helligdage i Italien ? Se liste med de nationale helligdage i Italien hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TORINO
Average rating:  
 0 reviews