Visit Szczecin

Polen

Fakta om Polen Polen har fantastiske landskaber med smukke brede sandstrande og klitter, fantastiske sødistrikter, store frodige skove og bjerge. De brede baltiske strande og...

Zachodniopomorskie

Zachodniopomorskie Video Fakta om regionen Zachodniopomorskie regionen ligger i det nordvestlige Polen og grænser op til Østersøen mod nord og Tyskland mod vest. I Polen grænser Zachodniopomorskie...

Szczecin Video

Szczecin fakta

Szczecin er Polens syvende største by med cirka 430.000 indbyggere. Byen er en af Europas største havnebyer selvom den ligger cirka 60 kilometer fra Østersøen. Szczecin ligger strategisk godt placeret ved Oder floden og denne placering har gennem historien gjort Szczecin til en eftertragtet by der har været Dansk, Svensk, Prøjsisk, Tysk, Fransk og Polsk.

Szczecin var indtil 1945 tysk under navnet Stettin, efter Anden verdenskrig slutning var mere end 50 % af byens centrum i ruiner. Szczecin er i dag en by hvor man gør meget for at restaurere de gamle imponerende bygningsværker.

I den “gamle by” koncentreret omkring byens ældste rådhus genskaber man gadebilledet fra det gamle Szczecin idet man bygger nye bygninger oven på de gamle fundamenter der bliver gravet ud. I dette spændende område åbner der flere og flere restauranter og pubber der er et besøg værd.

Szczecin er en meget stor by der dækker et areal på mere end 300 km2 og byen har en utrolig smuk og fremmedartet natur hvor store dele af byen dækket af grønne områder samt vandområder.

Godt at vide i Szczecin

Helligdage i Polen

Hvornår er helligdage i Polen ? Se liste med de nationale helligdage i Polen hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Hotel tilbud i Szczecin

Turistinformation i Szczecin

ul. Korsarzy 34
70-540 Szczecin

T: +48 91 489 16 30
F: +48 91 434 02 86

Website Link

Shopping i Szczecin

Hvad koster dagligvarer ? Hvad koster middag på restaurant ? Hvad koster transport ? Her kan du se et aktuelt prisindeks for landet.

Website Link

Shoppingcenter og marked i Szczecin

Hvor er de bedste forretninger, shoppingcenter og markeder ? Hvis du kommer til byen første gang kan det være svært at finde de bedste muligheder for shopping. På website kan du finde anbefalinger af de bedste muligheder for shopping.

Website Link

Gode restauranter i Szczecin

Bliver du sulten ? Find gode og billige restauranter i Szczecin.

Når du er på ferie vil du sikkert have behov for at spise på et tidspunkt. For mange er spørgsmålet altid – hvor er det bedst at spise ?. Du kan se en liste med restauranter, priser, gode og dårlige restaurant anmeldelser samt rating på de fleste restauranter i byen.

Website Link

Ferie med børn i Szczecin

Hvis du skal på familie ferie med børn til Szczecin kan du her se nogle link med ideer til ferien.

Website – Szczecin for kids

Bedste rejsetidspunkt Szczecin

Hvornår er det bedste rejsetidspunkt til en ferie i Szczecin ?

Polen har et klima generelt med kolde vintre, normalt mellem -5º og 5º og behageligt varme somre, normalt mellem 20º og 30º. Inden for Polens grænser varierer vejret dog meget mellem regionerne. Generelt vælger de fleste turister at rejse til Polen mellem maj og september.

Hvordan er vejret i Szczecin ?

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for kommende periode. Vejrudsigt opdateres flere gange dagligt.

Szczecin
broken clouds
7.4 ° C
7.9 °
5 °
96 %
2.7kmh
59 %
tors
15 °
fre
17 °
lør
15 °
søn
15 °
man
15 °

Hvor ligger Szczecin i Polen ?

Hvor ligger Szczecin i Polen og hvor langt er der ?, se kort og afstande her.

På kortet kan du se i hvor byen ligger i Polen. Du kan også få rutebeskrivelser ved at klikke på “rutevejledning”, hvorefter du kan se et større kort med forslag hvordan du kan komme til Szczecin.

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Szczecin #Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Bedøm din ferie og oplevelser

Her kan du læse og skrive kommentarer og bedømmelser af et ophold, del erfaringer med andre der har været eller gerne vil besøge destinationen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SZCZECIN
Average rating:  
 0 reviews