Visit Swinoujscie

Polen

Fakta om Polen Polen har fantastiske landskaber med smukke brede sandstrande og klitter, fantastiske sødistrikter, store frodige skove og bjerge. De brede baltiske strande og...

Zachodniopomorskie

Zachodniopomorskie Video Fakta om regionen Zachodniopomorskie regionen ligger i det nordvestlige Polen og grænser op til Østersøen mod nord og Tyskland mod vest. I Polen grænser Zachodniopomorskie...

Swinoujscie Video

Swinoujscie fakta

Swinoujscie ligger ved den kanal der giver adgang mellem Østersøen og Stettinerhavet. Indtil Anden verdenskrigs afslutning var byen Tysk og havde navnet Swinemünde.

I dag er Swinoujscie, som dengang, kendt som badeby og kurby. Der findes mange sanatorier der tilbyder forskellige former for helseferie med indlagte helseprogrammer.

Ikke langt fra byen ligger en af Europas største nationalparker hvor der er mulighed for at opleve for eksempel Europæiske bisoner. I Swinoujscie er der også et meget stort grænsemarked hvor der er mulighed for at købe alt mellem himmel og jord. Markedet er beliggende lige ved grænseovergangen til Tyskland.

Fra Swinoujscie sejler der flere udflugtsbåde til Tyskland. Her får du en flot sejltur langs den smukke og livlige kystlinie.

Godt at vide i Swinoujscie

Helligdage i Polen

Hvornår er helligdage i Polen ? Se liste med de nationale helligdage i Polen hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Hotel tilbud i Swinoujscie

Turistinformation i Swinoujscie

Pl. Słowiański 6/1
72-600 Swinoujscie

T: +48 913 224 999

Website Link

Shopping i Swinoujscie

Hvad koster dagligvarer ? Hvad koster middag på restaurant ? Hvad koster transport ? Her kan du se et aktuelt prisindeks for landet.

Website Link

Shoppingcenter og marked i Swinoujscie

Hvor er de bedste forretninger, shoppingcenter og markeder ? Hvis du kommer til byen første gang kan det være svært at finde de bedste muligheder for shopping. På website kan du finde anbefalinger af de bedste muligheder for shopping.

Website Link

Gode restauranter i Swinoujscie

Bliver du sulten ? Find gode og billige restauranter i Swinoujscie.

Når du er på ferie vil du sikkert have behov for at spise på et tidspunkt. For mange er spørgsmålet altid – hvor er det bedst at spise ?. Du kan se en liste med restauranter, priser, gode og dårlige restaurant anmeldelser samt rating på de fleste restauranter i byen.

Website Link

Ferie med børn i Swinoujscie

Hvis du skal på familie ferie med børn til Swinoujscie kan du her se nogle link med ideer til ferien.

Website – Swinoujscie for kids

Bedste rejsetidspunkt Swinoujscie

Hvornår er det bedste rejsetidspunkt til en ferie i Swinoujscie ?

Polen har et klima generelt med kolde vintre, normalt mellem -5º og 5º og behageligt varme somre, normalt mellem 20º og 30º. Inden for Polens grænser varierer vejret dog meget mellem regionerne. Generelt vælger de fleste turister at rejse til Polen mellem maj og september.

Hvordan er vejret i Swinoujscie ?

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for kommende periode. Vejrudsigt opdateres flere gange dagligt.

Świnoujście
few clouds
13.1 ° C
13.1 °
12.3 °
76 %
3.6kmh
20 %
ons
13 °
tors
14 °
fre
14 °
lør
15 °
søn
14 °

Hvor ligger Swinoujscie i Polen ?

Hvor ligger Swinoujscie i Polen og hvor langt er der ?, se kort og afstande her.

På kortet kan du se i hvor byen ligger i Polen. Du kan også få rutebeskrivelser ved at klikke på “rutevejledning”, hvorefter du kan se et større kort med forslag hvordan du kan komme til Swinoujscie.

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Swinoujscie #Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Bedøm din ferie og oplevelser

Her kan du læse og skrive kommentarer og bedømmelser af et ophold, del erfaringer med andre der har været eller gerne vil besøge destinationen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SWINOUJSCIE
Average rating:  
 0 reviews