Visit Strasbourg

Frankrig

Fakta om Frankrig Frankrig strækker sig fra Middelhavet til Den Engelske Kanal og Nordsøen og fra Rhinen til Atlanterhavet Fra nordøst til sydvest deler Frankrig...

Grand Est

Grand Est Video Fakta om regionen   Andre regioner i Frankrig #GrandEst #France

Strasbourg fakta

Da byen ligger på grænsen mellem Frankrig og Tyskland, har indflydelsen fra disse to lande i lige så høj grad påvirket dens kulturelle baggrund og livsstil. Bare gå en tur i Strasbourg, og du vil se typiske tyske gader, der grænser op til huse bygget i bedste traditioner fra fransk arkitektur. Restauranter i Strasbourg tilbyder at smage lækker tysk øl og bedste slags franske vine. Det lokale køkken er også mangfoldigt og unikt.

Strasbourg-katedralen, som er kendt langt ud over landet, er bestemt byens hovedattraktion. Denne storslåede gotiske struktur blev bygget i det 7. århundrede og i lang tid var dette den højeste bygning i Europa. Overfor katedralen ligger en anden smuk bygning – Rogan`s Palace, som rummer udstillingen af ​​kunstmuseet. Her kan du se samlingen af ​​genstande lavet af middelalderhåndværkere og beundre rigt udsmykning af museets sale.

Den gamle del af byen er hjemsted for adskillige bygninger fra 16 – 17 århundreder. Gå langs disse gader, og du vil se mange gamle huse med hyggelige terrasser. Nice souvenirbutikker og håndværksbutikker er blevet åbnet i de fleste bygninger, så besøgende vil finde her meget interessant.

Hvis du ankommer til Strasbourg juleaften, vil du simpelthen ikke genkende de gamle kvarterer. Alle bygninger er bogstaveligt talt druknet i de farverige basarer. Duften af ​​slik og gløgg kan simpelthen mærkes overalt, musikken stopper først sent om aftenen, og byen er simpelthen gennemblødt af feriens unikke atmosfære. Gå ikke glip af en udflugt til byen Kaysersberg, da her afholdes de fleste omfattende julefestligheder, koncerter og teaterforestillinger. Din hvile i denne fantastiske kontrastby vil være virkelig fascinerende og unik.

Der er et utroligt romantisk Lille Frankrig i byen. Hele dets territorium er et UNESCOs verdensarvssted. Dette maleriske historiske område har vidunderlige bindingsværkshuse, der blev besat i det 16. århundrede af lokale håndværkere og fiskere. Dette område er elsket af vandrere. De går ofte langs Il-flodens miniaturedæmning, beundrer de historiske bygninger, der ligger ved dens kyster og besøger restauranter og kunsthåndværksbutikker, der indtager gamle bygninger.

St. Thomas Kirke er den største lutherske kirke i byen. Ifølge historiske data blev det allerførste kristne kapel bygget der i det 6. århundrede. Kirken har været praktisk talt uændret fra dengang. Dens facade er et levende eksempel på den romanske stil. Den stramme facade afdækker et meget imponerende interiør. Kirken har mange unikke artefakter og kunstværker.

En smuk kirke af St. Peter Den Unge blev bygget i det 11. århundrede. Det er også en rigtig guldmine af historiske og kunstneriske værdier. Kirken indeholder unikke fresker fra det 14. århundrede. Dens sal er oplyst af enorme lysekroner. Massive antikke møbler lavet af mørkt træ er overalt. Det mest spændende arkitektoniske vartegn er Kammertzels hus. Det blev bygget i det 15. århundrede. Efter den sidste rekonstruktion fik den unikke træk fra renæssancestilen. Hovedtræk ved den historiske bygning er flere vinduer med en udsøgt figurramme. Miniaturefigurer af forskellige bibelske karakterer og mytiske skabninger kan skelnes på facaden. I alt har den usædvanlige bygning 75 vinduer. Det er dog ikke alle, der kan fortælle dem korrekt i første forsøg.

Det historiske museum i Strasbourg er virkelig et besøg værd. Det indtager en smuk bygning fra det 16. århundrede. Engang lå der et slagteri. I 1920 blev det restaureret og indrettet som museum. Samlinger af gamle bøger og husholdningsartikler er dens vigtigste værdier. Besøgende kan også se samlinger af gamle våben og kunstværker. Museet rummer en unik bibel lavet af I. Guttenberg på den allerførste trykpresse

Godt at vide i Strasbourg

Helligdage i Frankrig

Hvornår er helligdage i Frankrig ? Se liste med de nationale helligdage i Frankrig hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

STRASBOURG
Average rating:  
 0 reviews