Visit Santiago de Compostela

Spanien

Fakta om Spanien Spanien ligger på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Fastlandet grænser mod syd og øst til Middelhavet bortset fra en lille...

Comunidad autónoma Galicia

Comunidad autónoma Galicia Video Fakta om regionen Galicien er oprindeligt opkaldt af romerne efter den gamle keltiske stamme der boede nord for Douro-floden. Kongeriget Galicien blev grundlagt...

Santiago de Compostela fakta

Santiago de Compostela er verdens pilgrimsby. Dette er det såkaldte tredje center for kristendommen. Pilgrimme fra forskellige dele af verden forsøger at krydse Frankrig for at komme til denne smukke by med gammel arkitektur. De forsøger også at se den storslåede katedral og fantastiske historiske middelalderbygninger omkring den – gamle huse, slotte og barokke romanske kirker lavet af gylden granit.

Santiago de Compostela er opdelt i to dele – den gamle og den nye. Den første er placeringen af ​​mere end fyrre historiske og arkitektoniske monumenter sammen med hovedkatedralen, hvori der er gemt apostlen St. Jakobs grav. Køretøjstrafik er ikke tilladt i denne del af byen. Den anden del af byen er repræsenteret af moderne bygninger, forretningscentre og forstæder.

Blandt hovedattraktionerne i den gamle by er katedralen med generationssøjlen stående inde i den, statuen dedikeret til Mateo, der knæler ved alteret og placeret lige bag katedralen, katedralmuseet, der gemmer en samling af religiøs kunst og en udstilling af gobeliner af lavet Rubens, Goya og andre elever fra den flamske skole, og San Pelayo og San Martin klostre beliggende nær katedralen. Glem ikke at besøge byens fantastiske paladser – San Fix, Helmires, Santa Maria Salome, Casa del Cabildo og den storslåede Santo Domingo de Bonaval-kirke.

Galiciernes museum indtager en smuk bygning af et gammelt kloster. Dens udstilling er dedikeret til de mest forskelligartede aspekter af Galiciens kultur og historie. Fantastiske nationaldragter, mindre kopier af fremragende historiske steder og samlinger af kunsthåndværk er tilgængelige for sine besøgende. En af hallerne opbevarer arkæologiske artefakter. Åbningen af ​​museet blev afholdt i 1977. På klosterets område ligger en gammel kirkegård, hvor mange fremragende kunst- og kulturfigurer er begravet.

Surrealistiske smagsbeundrere kan være interesserede i at besøge Eugenio Granell Foundation Museum. Dens samling er så stor, at hallerne ikke kan omfatte det hele. Kunstværker opdateres løbende, hvilket giver besøgende mulighed for at værdsætte hele udstillingen. Dette museum vil helt sikkert glæde beundrere af Man Ray, Esteban Frances, Jose Hernandez og Max Ernst. Besøgende kan endda købe nogle udstillinger.

Et besøg på Bispepaladset tegner til at blive spændende. Det er et lyst historisk monument i romansk stil. I dag er næsten alle paladsets rum tilgængelige for visning under turen. Unikke dekorationselementer overlevede i den historiske bygning. Du kan se smukke fresker på væggene, der viser billeder af middelalderfestivaler.

Et levende eksempel på den barokke arkitektoniske stil er Casa da Para villa, bygget i det 18. århundrede. Dens facade er dækket af dekorative klatreplanter, som gør det ydre helt unikt. Villaen har de senere år været brugt til forskellige kulturelle arrangementer og udstillinger. Det gemmer konstant en samling af arkæologiske artefakter opdaget under udforskningen af ​​byen og dens forstæder, samt en samling af værdifulde historiske dokumenter.

Et virkelig bemærkelsesværdigt arkitektonisk monument er Fonseca College-bygningen fra det tidlige 16. århundrede. Der forblev en vidunderlig arkade med slanke søjler, udskårne tårne ​​og vinduer med usædvanlige former. Du bør bestemt træde ind i den indre gårdhave, der byder på anlagte kompositioner. I midten er en statue af Santiago Alepho – kollegiets skytshelgen.

Godt at vide i Santiago de Compostela

Helligdage i Spanien

Hvornår er helligdage i Spanien ? Se liste med de nationale helligdage i Spanien hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

COMPOSTELA
Average rating:  
 0 reviews