Visit Santa Cruz de Tenerife

Spanien

Fakta om Spanien Spanien ligger på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Fastlandet grænser mod syd og øst til Middelhavet bortset fra en lille...

Comunidad autónoma Canarias

Comunidad autónoma Canarias Video Fakta om regionen De Kanariske Øer ligger i Atlanterhavet cirka 100 kilometer vest for den nordafrikanske kyst overfor Marokko. Øerne har et subtropisk...

Santa Cruz de Tenerife fakta

Tenerife er størrelsesmæssigt den største ø i det kanariske øhav. I den nordøstlige del af øen ligger dens hovedby ved navn Santa Cruz de Tenerife. Ligesom alle små ø-byer er denne by ikke et industrielt centrum, og derfor fokuserer den alle kræfter på udvikling af turismeinfrastruktur og landbrugsaktiviteter.

Santa Cruz ligger nær det højeste bjerg i Spanien – Teide. Dette er et yderst smukt område med en rig mangfoldighed af fauna og landskaber. Byens strande er oversået med vulkansk sand importeret fra Afrika. Du kan udforske det kulturelle liv i Santa Cruz ved at besøge det lokale kunstmuseum; Museum of Man and Nature udstiller en samling af genstande om det oprindelige folks historie – Guang; endelig byder det lokale Almando Military Museum på udstillingen, der fortæller historien om De Kanariske Øer. De ældste vartegn i byen er Parque de Sanabria-Tarsi med den barokke kirke San Francisco, en gammel kirke ved navn Church de la Concepcion med et tilføjet klokketårn og Gummer Theatre. Auditorium de Tenerife Concert Hall betragtes som symbolet på Santa Cruz. Det blev bygget i 2003.

Spagna-pladsen er et populært sted at slentre rundt i byen. Det blev grundlagt i 1929. Der havde været en fæstning før. Det var blevet brugt til at beskytte øen mod pirater i hundreder af år. I slutningen af ​​1800-tallet var den næsten fuldstændig ødelagt. I dag er de resterende fragmenter tilgængelige for visning. Under pladsen er en underjordisk tunnel, hvor man kan se fæstningens velbevarede mure. Nogle symbolske monumenter er etableret på pladsen. I nærheden er smukke gamle bygninger.

Johannes Døberens Fort er af stor interesse fra et historisk synspunkt. Mange turister kender det under det uofficielle navn Black Fortress. Dens konstruktion fandt sted i anden halvdel af det 17. århundrede. Fæstningen er den bedst bevarede defensive struktur blandt præsenteret på øen Tenerife. Hele dets territorium er nu tilgængeligt for ture. Juli er det bedste tidspunkt at besøge dette historiske vartegn. På dette tidspunkt arrangerer de en årlig historisk festival her med rekonstruktioner af de legendariske slag og andre tematiske begivenheder.

I den nærliggende by Puerto de la Cruz kan du besøge et fremragende arkæologisk museum. I øjeblikket omfatter dens udstilling mere end 2600 stykker, blandt hvilke artefakter relateret til forskellige perioder af udviklingen af ​​Guanches-kulturen. Vintage smykker, keramik og forskellige kult artefakter er blevet opdaget direkte på øen Tenerife. Museet indtager et gammelt fiskerhus, bygget i det 19. århundrede.
Når du går San Lucas Street, vil du se det gamle frimurer-tempel, hvis konstruktion varede i tre år og blev fuldt færdig i 1902. Templet er kendetegnet ved attraktive visuelle træk og spektakulært interiør. Udskårne søjler og talrige fineste udskårne elementer dekorerer facaden. I mere end hundrede år er hovedindgangen til templet prydet med dygtig udskæring.

Et af de mest romantiske steder i byen er en miniature Plaza Weyler, der er frodig med blomster og prydplanter. I midten af ​​denne plads er en smuk fontæne af kærlighed. Denne storslåede marmorfontæne med en skulpturel sammensætning er blevet skabt af de bedste mestre i Genova.

Godt at vide i Santa Cruz de Tenerife

Helligdage i Spanien

Hvornår er helligdage i Spanien ? Se liste med de nationale helligdage i Spanien hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SANTACRUZ
Average rating:  
 0 reviews