Visit Sankt Pölten

Østrig

Fakta om Østrig Østrig grænser op til Schweiz, Liechtenstein, Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Slovenien og Italien. Østrig er sammen med naboen, Schweiz, hele Europas vintersports sted....

Land Nieder­österreich – Fire unikke regioner at opleve

Land Nieder­österreich Video Fakta om regionen Nedre Østrig er den mest geografisk forskellige af alle stater i Østrig, og er det perfekte sted at tilbringe en billig...

Sankt Pölten fakta

Sankt Poelten er en by beliggende nær Wien. Dette er den ældste østrigske by, største by i forbundsstaten Nedre Østrig og den unge hovedstad i det administrative område. Byen blev grundlagt på stedet for Sankt Hippolytus benediktinerkloster i 771. Sankt Poelten fik byens officielle status i 1159.
Det er ikke underligt, hvorfor Sankt Poelten er kendt for sine fantastiske brede pladser, koncentrationen af ​​kulturliv og storslåede barokke bygninger, for størstedelen af ​​arkitektoniske strukturer er dukket op omkring den tid, hvor den berømte barokarkitekt Jakob Prandtauer flyttede til Sankt Poelten. Han skabte nutidens arkitektoniske monumenter i byen – den centrale bygning af Instituttet for den hellige jomfru og det kvindelige kloster af Karmelitterordenen.

Sankt Poeltens kulturarv er repræsenteret ved Rådhuspladsen med Treenighedssøjlen og franciskanerkirken placeret ved siden af ​​rådhuset og dekoreret i barokstil. Det kan være meget interessant at besøge Im Hof-museet beliggende på Hessshtrasse, Shallaburg-paladset, Abbey Gertsogenburg og Museum of the Biscopate Bischofshofen, byens kulturelle centrum med dens udstillingshal, festivalhal og et moderne tårn, Palace Pottenbrun med en samling af middelalder. bægre, Historisk museum og Museum of Modern Art i et barok palads Karmeliterhof Romano Gothic Cathedral House, Dinosaur Park og Nussdorf og park dinosaurer Traysmauer. Også i Sankt Pilten finder du regionen med storslåede vinmarker i Wachau-dalen, som er omgivet af maleriske søer og fyrreskove.

Byen har stadig et gammelt Wasserburg-slot. Den første skriftlige omtale af det går tilbage til 1185. Den første ejer af slottet var den adelige aristokrat Dietmar von Wassenburg. Hans efterkommere ejede slottet indtil slutningen af ​​det 13. århundrede. Gennem krigsårene blev det storslåede barokslot brugt som et sted for soldaterhvile. På trods af den vanskelige historie lykkedes det at bevare sit unikke udseende. Nu er slottet placeret på territoriet af en stor park med en dejlig dam med prikker. Om sommeren er der en swimmingpool, en golfbane, tennisbaner og andre sportspladser.

I nærheden ligger en anden interessant befæstning, Oksenburg slot. Det ligger på bredden af ​​floden Traizen. Slottet blev bygget på en lille klippeafsats, hvis højde er 30 meter. Bygget i det 14. århundrede, har det været drevet af forskellige klostre og religiøse organisationer i årene af dets eksistens. Under Anden Verdenskrig blev det brugt som militærhospital. For nylig er det gamle slot tilgængeligt for forskellige ceremonier. Der afholdes ofte bryllupsarrangementer.

I krydset mellem den historiske Kremsergasse og Venerstrasse kan du se et lille gammelt hus med en smukt dekoreret facade. I 1545 blev der åbnet et apotek i den. Det fungerer stadig nu og er et vigtigt historisk symbol for byen. Apoteket har et fantastisk gammelt interiør. Her kan du købe økologisk kvalitetskosmetik af lokal produktion, balsamer og en masse andre lækre souvenirs.

Om sommeren bør byens gæster bestemt besøge Mitterar-slottet. Det er bedst værdsat i en varm årstid. Om sommeren er facaden på det gamle slot praktisk talt dækket af en vild drue, hvilket giver bygningen en fantastisk udsigt. Fæstningen blev bygget i det 17. århundrede og var en del af byens befæstning. Fra midten af ​​1700-tallet forblev dens ydre udseende næsten uændret. På dets område er et gammelt kapel. I mere end 200 år har hele territoriet og selve slottet været privatejet. I umiddelbar nærhed af den historiske bygning stammer fremragende vandrestier. De fleste turister besøger disse steder i den varme årstid.

Godt at vide i Sankt Pölten

Helligdage i Østrig

Hvornår er helligdage i Østrig ? Se liste med de nationale helligdage i Østrig hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SKTPOLTEN
Average rating:  
 0 reviews