Visit San Sebastian

Spanien

Fakta om Spanien Spanien ligger på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Fastlandet grænser mod syd og øst til Middelhavet bortset fra en lille...

Comunidad autónoma Pais Vasco

Comunidad autónoma Pais Vasco Video Fakta om regionen Baskerlandet er en af ​​Europas ældste og stærkeste kulturer. Det omfatter regionen beliggende i det nordlige Spanien ved Biscayabugten...

San Sebastian fakta

San Sebastian er en fantastisk og sofistikeret, internationalt kendt by og feriested. Det ligger i en bugt og har tvillingetoppe i hver ende af en fremragende sandstrand, der minder lidt om Rio de Janeiro.

Stranden liggerr langs bugten med den gamle bydel i den ene ende og et moderne shoppingområde i den anden. San Sebastian har en af ​​de bedste strande i Europa. Det er også kendt som en kulinarisk hovedstad i Spanien med omkring 30 Michelin restauranter.

Du kan nyde en gåtur op ad tvillingtoppen af ​​Monte Igueldo, eller du kan tage kabelbanen for en fantastisk udsigt over byen og også gå op ad den anden tvilling top, Monte Urgull gennem skov til et slot. Der er faktisk to hovedstrande; den centrale strand er La Concha og La Ondarreta mod vest.

Værd at tjekke ud er Miramar Paladset der er bygget i slutningen af ​​det 19. århundrede med en dejlige park. Et must er et besøg i San Sebastians gamle bydel. Hjertet i den gamle bydel er Plaza de la Constitution. I dette farverige distrikt finder du adskillige restauranter og barer, der tilbyder den “nationale” snack, Pintxos. Dette er noget kød, fisk, ost på en pind og kan sammenlignes med tapas.

Godt at vide i San Sebastian

Helligdage i Spanien

Hvornår er helligdage i Spanien ? Se liste med de nationale helligdage i Spanien hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing