Visit Rouen

Frankrig

Fakta om Frankrig Frankrig strækker sig fra Middelhavet til Den Engelske Kanal og Nordsøen og fra Rhinen til Atlanterhavet Fra nordøst til sydvest deler Frankrig...

Normandie

Normandie Video Fakta om regionen   Andre regioner i Frankrig #Normandie #France

Rouen fakta

Rouen er kendt som Normandiets historiske hovedstad. Selv i middelalderen havde byen stor fremgang og succes på alle områder, kendt som et stort kommercielt og industrielt center. Rouen blev stærkt beskadiget under Anden Verdenskrig, men en del af historiske monumenter har overlevet.

Jeanne d’Arc museet er et af de største kulturelle centre i Rouen. Jeanne d’Arc var den modige jomfru der blev brændt på bålet i 1431. Museet er opdelt i to etager. Første sal er kælderen der ligner mere en dyster krypt. Her kan du se miniaturemodeller af gamle slotte og en samling af rustninger og våben. Det øverste niveau er voksfigurmuseum.

Katedralen i Rouen er den største religiøse seværdighed i byen. Katedralen har flere forskellige stile i gotisk byggestil og det er naturligvis også en af ​​de højeste bygninger i byen.

Botanisk Have er det smukkeste sted i Rouen. Dette er et stort kompleks med mange forskellige sektioner og drivhuse. Her kan du se en rosenhave, klippehaver og en stor samling af fuchsiaer. Der er mere end seks tusinde plantearter.

Museum of Fine Arts i Rouen er det bedst kendte museum der har en stor samling. Her kan du se unikke malerier og skulpturer, indretning og andre kunstværker. Museet er bemærkelsesværdigt for den imponerende størrelse og smukke udsmykning.

Et godt eksempel på middelalderlig arkitektur er Justitspaladset. Det blev bygget i 1509 og er et smukt arkitektonisk eksempel på gotisk arkitektur. På trods af, at paladset blev hårdt beskadiget under Anden Verdenskrig er det lykkedes at genopbygge det i oprindelig form.

Godt at vide i Rouen

Helligdage i Frankrig

Hvornår er helligdage i Frankrig ? Se liste med de nationale helligdage i Frankrig hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

ROUEN
Average rating:  
 0 reviews