Visit Regensburg

Tyskland

Fakta om Tyskland Forbundsrepublikken Tyskland er det største land i Centraleuropa og grænser mod nord til Danmark, mod øst til Polen og Tjekkiet, mod syd...

Freistaat Bayern

Freistaat Bayern Video Fakta om regionen Fristaten Bayern grænser op de tyske delstater Baden-Württemberg mod vest, Hessen mod nordvest, Thüringen mod nord og Sachsen mod nordøst. Mod...

Regensburg Video

Regensburg fakta

Regensburg er den fjerdestørste by i Bayern og det er den bedst bevarede middelalderby i Tyskland. Regensburg ligger smukt ved Donau floden og byen er et UNESCOs verdensarvssted med mange autentiske og smukke bygninger.

Bare ved at gå rundt i byen kan man forestille sig hvordan det var i middelalderen blot ved at slentre langs de atmosfæriske smalle gader og gennem de historiske torve. Der er mange interessante og charmerende seværdigheder.

Nogle af de vigtigste steder at besøge er den gotiske katedral bygget i 1275, stenbroen bygget i det 12. århundrede og den ældste bevarede bro af sin art i Tyskland, St. James kirken er en romansk basilika fra det 12. århundrede med nogle interessante udskæringer på hoveddøren.

Godt at vide i Regensburg

Helligdage i Tyskland

Hvornår er helligdage i Tyskland ? Se liste med de nationale helligdage i Tyskland hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalender Her...

Hotel tilbud i Regensburg

Turistinformation i Regensburg

Stadt Regensburg
Rathausplatz 4
93047 Regensburg

T: +49 0941 5074410

www: Website Link

Shopping i Regensburg

Hvad koster dagligvarer ? Hvad koster middag på restaurant ? Hvad koster transport ? Her kan du se et aktuelt prisindeks for landet.

Website Link

Shoppingcenter og marked i Regensburg

Hvor er de bedste forretninger, shoppingcenter og markeder ? Hvis du kommer til byen første gang kan det være svært at finde de bedste muligheder for shopping. På website kan du finde anbefalinger af de bedste muligheder for shopping.

Website Link

Gode restauranter i Regensburg

Bliver du sulten ? Find gode og billige restauranter i Regensburg.

Når du er på ferie vil du sikkert have behov for at spise på et tidspunkt. For mange er spørgsmålet altid – hvor er det bedst at spise ?. Du kan se en liste med restauranter, priser, gode og dårlige restaurant anmeldelser samt rating på de fleste restauranter i byen.

Website Link

Ferie med børn i Regensburg

Hvis du skal på familie ferie med børn til Regensburg kan du her se nogle link med ideer til ferien.

Website – Regensburg for kids

Bedste rejsetidspunkt Regensburg

Hvornår er det bedste rejsetidspunkt til en ferie i Regensburg ?

De fleste turister mener det bedste tidspunkt at komme til Tyskland er fra maj til september. Storbyferie i Tyskland er populære året rundt. Mange tyskere vælger at holde ferie i Tyskland og de mest populære destinationer, især langs Rhinen kan være meget overfyldte i højsæsonen.

Hvordan er vejret i Regensburg ?

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for kommende periode. Vejrudsigt opdateres flere gange dagligt.

Regensburg
light snow
1.6 ° C
1.6 °
0.2 °
92 %
0.9kmh
100 %
man
5 °
tirs
3 °
ons
4 °
tors
4 °
fre
4 °

Hvor ligger Regensburg i Tyskland ?

Hvor ligger Regensburg i Tyskland og hvor langt er der ?, se kort og afstande her.

På kortet kan du se i hvor byen ligger i Tyskland. Du kan også få rutebeskrivelser ved at klikke på “rutevejledning”, hvorefter du kan se et større kort med forslag hvordan du kan komme til Regensburg.

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Regensburg #Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Bedøm din ferie og oplevelser

Her kan du læse og skrive kommentarer og bedømmelser af et ophold, del erfaringer med andre der har været eller gerne vil besøge destinationen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

REGENSBURG
Average rating:  
 0 reviews