Visit Poznan

Polen

Fakta om Polen Polen har fantastiske landskaber med smukke brede sandstrande og klitter, fantastiske sødistrikter, store frodige skove og bjerge. De brede baltiske strande og...

Wielkopolskie

Wielkopolskie Video Fakta om regionen Wielkopolskie regionen ligger i det centrale vestlige Polen. Som centralt beliggende region grænser Wielkopolskie op til syv andre regioner, Zachodniopomorskie, Pomorskie, Kujawsko-Pomorskie,...

Poznan Video

Poznan fakta

Poznan fik i 1253 byrettigheder og den gode beliggenhed ved Warta floden og de kongelige privilegier førte til en hurtig udvikling af byen der i 1400 og 1500 tallet var et af Europas vigtigste handelscentre og et vigtigt center for kultur og videnskab.

Ved den første deling af Polen kom byen under Preussisk herredømme og tilhørte frem til 1ste verdenskrigs afslutning Tyskland. Med Versaille traktaten kom Poznan og områderne omkring byen under herredømme af den nyoprettede Polske republik.

Under Anden verdenskrig blev Poznan stærkt beskadiget, 55 % af bygningerne måtte genopføres efter krigen hvor tyskerne i området blev forvist vestpå og blev erstattet med polakker.

Efter krigen fulgte en tid med en kraftig industriel udvikling, specielt i maskinbygnings industrien og byen er i dag en af Polens mest velstående og veludviklede byer.

Godt at vide i Poznan

Helligdage i Polen

Hvornår er helligdage i Polen ? Se liste med de nationale helligdage i Polen hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Hotel tilbud i Poznan

Turistinformation i Poznan

Centrum Informacji Turystycznej
ul. Stary Rynek 59/60
61-772 Poznan

T: +48 61 852 61 56

Website Link

Shopping i Poznan

Hvad koster dagligvarer ? Hvad koster middag på restaurant ? Hvad koster transport ? Her kan du se et aktuelt prisindeks for landet.

Website Link

Shoppingcenter og marked i Poznan

Hvor er de bedste forretninger, shoppingcenter og markeder ? Hvis du kommer til byen første gang kan det være svært at finde de bedste muligheder for shopping. På website kan du finde anbefalinger af de bedste muligheder for shopping.

Website Link

Gode restauranter i Poznan

Bliver du sulten ? Find gode og billige restauranter i Poznan.

Når du er på ferie vil du sikkert have behov for at spise på et tidspunkt. For mange er spørgsmålet altid – hvor er det bedst at spise ?. Du kan se en liste med restauranter, priser, gode og dårlige restaurant anmeldelser samt rating på de fleste restauranter i byen.

Website Link

Ferie med børn i Poznan

Hvis du skal på familie ferie med børn til Poznan kan du her se nogle link med ideer til ferien.

Website – With children in Poznan

Bedste rejsetidspunkt Poznan

Hvornår er det bedste rejsetidspunkt til en ferie i Poznan ?

Polen har et klima generelt med kolde vintre, normalt mellem -5º og 5º og behageligt varme somre, normalt mellem 20º og 30º. Inden for Polens grænser varierer vejret dog meget mellem regionerne. Generelt vælger de fleste turister at rejse til Polen mellem maj og september.

Hvordan er vejret i Poznan ?

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for kommende periode. Vejrudsigt opdateres flere gange dagligt.

Poznań
scattered clouds
13.2 ° C
14.1 °
11.9 °
90 %
4.1kmh
40 %
tirs
12 °
ons
13 °
tors
14 °
fre
16 °
lør
16 °

Hvor ligger Poznan i Polen ?

Hvor ligger Poznan i Polen og hvor langt er der ?, se kort og afstande her.

På kortet kan du se i hvor byen ligger i Polen. Du kan også få rutebeskrivelser ved at klikke på “rutevejledning”, hvorefter du kan se et større kort med forslag hvordan du kan komme til Poznan.

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Poznan #Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Bedøm din ferie og oplevelser

Her kan du læse og skrive kommentarer og bedømmelser af et ophold, del erfaringer med andre der har været eller gerne vil besøge destinationen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

POZNAN
Average rating:  
 0 reviews