Visit Porto

Portugal

Fakta om Portugal Portugal ligger på den iberiske halvø og har en 800 kilometer lang kystlinje mod Atlanterhavet. Portugals eneste landegrænse er med Spanien i...

Porto Video

Porto fakta

Porto er den næststørste by i Portugal og byen ligger ved Douro-flodens udmunding ved Atlanterhavet. Byens historiske centrum er et UNESCO verdensarvssted. Porto er kendt i hele verden for eksport af portvin og byens fantastiske art deco arkitektur, som kan findes overalt i butikker, private huse og offentlige bygninger.

Hvad skal man se i Porto ?

Et af de bedste steder at starte en sightseeing i Porto er det historiske Ribeira kvarter som er et af de smukkeste kvarterer i byen. Det er en labyrint af middelaldergader og smalle stræder samt en promenade langs floden. Langs gaderne kan du se de smukke pastelfarvede huse og hyggelige taverner med udsigt over havneområdet og de mange destillerier. Det er et livligt sted om natten og det mest populære distrikt til at spise og drikke med mange barer og restauranter. I dette kvarter ligger den fantastiske gotiske Igreja de São Francisco, hvis interiør er en fantastisk udstilling af barokke skatte. Du kan besøge katakomberne, hvor berømte personligheder fra Porto er begravet. En anden religiøs bygning er Se, Portos katedral med en imponerende blanding af arkitektoniske stilarter og rigt udsmykket interiør.

Den bedste udsigt i Porto får du fra Torre dos Clerigos, et tårn bygget i barok stil. Serralves er en stor og velholdt park hvor museum for moderne kunst ligger, det er et af de bedste museer i Portugal med værker fra slutningen af ​​1960’erne til i dag.

På den anden side af floden ligger Vila Nova de Gaia med sine mange portvins forhandlere, som er åbne for ture og smagninger. Du kan vælge portvine fra en imponerende stor liste og nippe til et glas på en terrasse hvorfra der er en fantastisk udsigt over byen. Det meste af verdens lager af portvin er opbevaret og lagret her.

Porto har nogle kendte spillesteder, Casa da Musica er designet af den hollandske arkitekt Rem Koolhaas og er enestående. Koncerterne varierer fra klassisk til jazz og fado og her er en perfekt akustik. Palacio da Bolsa er et enestående neoklassisk monument, interiøret blev dekoreret af flere kunstnere, og der er en mange smukke skulpturer og fresker. Jardim do Palacio de Cristal er en smuk botanisk have med springvand, skulpturer og en fantastisk udsigt over Porto by.

Godt at vide i Porto

Helligdage i Portugal

Hvornår er helligdage i Portugal ? Se liste med de nationale helligdage i Portugal hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Hotel tilbud i Porto

Turistinformation i Porto

Rua Infante Dom Enrique 63
Porto

T: +351 222 009 770

Website Link

Shopping i Porto

Hvad koster dagligvarer ? Hvad koster middag på restaurant ? Hvad koster transport ? Her kan du se et aktuelt prisindeks for landet.

Website Link

Shoppingcenter og marked i Porto

Hvor er de bedste forretninger, shoppingcenter og markeder ? Hvis du kommer til byen første gang kan det være svært at finde de bedste muligheder for shopping. På website kan du finde anbefalinger af de bedste muligheder for shopping.

Website Link

Gode restauranter i Porto

Bliver du sulten ? Find gode og billige restauranter i Porto.

Når du er på ferie vil du sikkert have behov for at spise på et tidspunkt. For mange er spørgsmålet altid – hvor er det bedst at spise ?. Du kan se en liste med restauranter, priser, gode og dårlige restaurant anmeldelser samt rating på de fleste restauranter i byen.

Website Link

Ferie med børn i Porto

Hvis du skal på familie ferie med børn til Porto kan du her se nogle link med ideer til ferien.

Website – Holidays with children in Porto

Bedste rejsetidspunkt Porto

Hvornår er det bedste rejsetidspunkt til en ferie i Porto ?

Du kan besøge Portugal på alle årstider, men afhængigt af hvad du vil se, er nogle sæsoner bedre end andre. Den travleste tid på året er i juli og august, hvor de fleste holder sommerferie. Generelt er de bedste tidspunkter at besøge Portugal mellem marts til begyndelsen af ​​juni eller fra midten af ​​september til slutningen af ​​november.

Det nordlige Portugal har ikke så meget sol som det sydlige Portugal. Efteråret er det bedste tidspunkt at besøge det nordlige Portugal hvor temperaturerne varierer mellem 17C og 25C. Efteråret er samtidig høstsæsonen, og den nordlige del af Portugal er kendt for de mange gode vine.

Hvordan er vejret i Porto ?

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for kommende periode. Vejrudsigt opdateres flere gange dagligt.

Porto
broken clouds
17.1 ° C
18.6 °
16.5 °
96 %
5.8kmh
75 %
tors
19 °
fre
19 °
lør
21 °
søn
24 °
man
25 °

Hvor ligger Porto i Portugal ?

Hvor ligger Porto i Portugal og hvor langt er der ?, se kort og afstande her.

På kortet kan du se i hvor byen ligger i Portugal. Du kan også få rutebeskrivelser ved at klikke på “rutevejledning”, hvorefter du kan se et større kort med forslag hvordan du kan komme til Porto.

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Porto #Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Bedøm din ferie og oplevelser

Her kan du læse og skrive kommentarer og bedømmelser af et ophold, del erfaringer med andre der har været eller gerne vil besøge destinationen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

PORTO
Average rating:  
 0 reviews