Visit Perugia

Italien

Fakta om Italien Nogle siger, at Italien har det hele. Dette kan være sandt, Italien har smuk natur lige fra dets naturskønne kystområder til de...

Umbria

Umbria Video Fakta om regionen Umbrien er en region i hjertet af det centrale Italien med Toscana mod vest og Le Marche mod øst. Regionens hovedstad, Perugia,...

Perugia fakta

Perugia er en berømt studenterby og et turistcenter, der tiltrækker gæster med sin storslåede arkitektur, samt adskillige festivaler og ferier. Efter åbningen af ​​det internationale universitet Palazzo Gallenga er dette sted blevet besøgt af mange turister og gæster, hvoraf størstedelen er unge mennesker. Hvert år åbnes der nye natklubber og diskoteker i byen, så resten her vil blive elsket af folk, der elsker nattelivet.

Derudover er Perugia rig på historiske og kulturelle seværdigheder. Sørg for at du ikke glemmer at besøge etruskernes gamle bosættelse, gå i de maleriske gyder og se udstillingerne på museerne i denne by. En af de vigtigste pladser i Perugia er Piazza IV November, som er udsmykket af byens ældste springvand, som hedder Maggiore. Dette er en storstilet konstruktion dekoreret med skulpturer. Ikke langt væk fra springvandet ligger Collegio del Cambio Palace, hvis værelser er dekoreret med fresker. Et andet vidunderligt arkitektonisk sted af interesse er Brufani Palace, som er blevet omdannet til et hotel. Dette hotel er et af de mest prestigefyldte og luksuriøse i byen. Slottet, som er udstyret med de nyeste teknologier, ser ret usædvanligt og slående ud.

Hvis du vil finde et sted at gå, så flyt dine fødder til Vanucci Boulevard, der ligger i hjertet af byen. Her kan du nyde shopping, slappe af i en af ​​byens restauranter og prøve lokale delikatesser. Boulevarden ser særligt charmerende ud efter solnedgang, når der lyser skarpe lys neonskilte her. Boulevard tager dig til Carducci Gardens, nogle kalder dem “Italiens grønne hjerte”. Dette sted er virkelig meget smukt, og denne park ligner intet andet. Besøg Nationalgalleriet for at blive bekendt med kunstværker af moderne malere og billedhuggere. I dette museum finder du også samlinger af genstande skabt i middelalderen.

Et interessant arkitektonisk monument er den gamle port Porta Marzia, der blev opført i den tidlige middelalder. Det var en del af den allerførste fæstningsmur bygget omkring byen. I det 16. århundrede har den gamle port mirakuløst formået at undgå ødelæggelse. I denne periode begyndte opførelsen af ​​en ny forsvarsmur, og den gamle port var en slags forhindring. Den dygtige arkitekt Antonio da Sangallo har formået at redde historien ved at bygge porten ind i bymuren.

Byen har også interessante antikke seværdigheder, og Volumnus-familiens Hypogeum er et godt eksempel. Den gamle grav, der går tilbage til det 3. århundrede f.Kr., har bevaret etruskiske inskriptioner. Ifølge tilgængelige historiske data tjente det som et gravsted for etruskiske patriciere. Under undersøgelsen af ​​Hypogeum blev der fundet smukke antikke begravelsesurner, herunder en urne med asken fra Arnth Veltimna Aules, grundlæggeren af ​​familien Volumnus.

Udover de fantastiske etruskiske monumenter er Perugia også berømt for sine kristne seværdigheder. Kirken Sant’ Angelo er en af ​​de smukkeste og mest populære i byen. det er det allerførste tempel i Perugia, hvis historie begynder i det 5. århundrede. I dag er det et levende eksempel på den romanske stil. Denne kirke er bemærkelsesværdig for det faktum, at elementer af ødelagte hedenske bygninger blev brugt under dens opførelse – det gør den til et helt unikt arkitektonisk monument.

Et religiøst monument fra en senere periode er Basilica di San Pietro. Bygget i det 10. århundrede blev det den allerførste bispebolig i byen. Efterfølgende blev det eponyme kloster bygget ved siden af ​​denne storslåede kirke. Siden grundlæggelsen har den også haft et udsøgt design. Designet af klostret og kirken er udviklet af de mest talentfulde kunstnere i Italien. I dag kan turister beundre dens storslåede fresker, stenudskæringer og unikke marmordekorationer.

Rocca Paolina-fæstningen, der går tilbage til det 16. århundrede, er en berømt defensiv konstruktion. Historien om fæstningsbygningen er ret besynderlig – det blev besluttet at opføre den kort efter Salt-oprøret. Under undertrykkelsen blev mange huse af oprørere og andre bybygninger ødelagt, og senere blev en ny fæstning bygget af deres fragmenter. I dag er en del af fæstningen optaget af et interessant kunstmuseum.

Godt at vide i Perugia

Helligdage i Italien

Hvornår er helligdage i Italien ? Se liste med de nationale helligdage i Italien hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

PERUGIA
Average rating:  
 0 reviews