Visit Palma de Mallorca

Spanien

Fakta om Spanien Spanien ligger på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Fastlandet grænser mod syd og øst til Middelhavet bortset fra en lille...

Comunidad autónoma Islas Baleares

Comunidad autónoma Islas Baleares Video Fakta om regionen De Baleariske Øer ligger ud for Spaniens sydøstlige kyst i Middelhavet og omfatter Mallorca, Menorca, Ibiza og Formentera samt...

Palma de Mallorca fakta

Flere mennesker gjorde deres indflydelse på udviklingen og kulturen i byen. Dette faktum skaber en særlig usædvanlig atmosfære på dette sted. Den centrale del af Palma de Mallorca er mere som en lille landsby. Engang boede her håndværkere; senere befæstninger, blev bygget her, og i dag finder man her kun små bygninger, der ikke er typiske for moderne byer.

De mest ambitiøse arkitektoniske steder af interesse på dette sted er katedralen og Bellver Castle. Byggeriet af katedralen startede i det 13. århundrede og varede mere end 250 år. Dette er et vidunderligt eksempel på gotisk arkitektur. Slottet er blevet renoveret for ikke så længe siden, og så nu er det klar til at dukke op foran turister i al sin pragt.

En gammel arabisk kirke ved navn Palacio Real de La Almudaina ligger i nærheden. I dag er paladset vært for regeringsmøder og store begivenheder. Det ville være en fejl at antage, at den centrale del af byen ikke er så bemærkelsesværdig. Faktisk har udover håndværkerhuse her overlevet adskillige palæer, som engang har været hjem for de fornemste mænd. Mange af dem blev bygget i 15-16 århundreder og nu omdannet til museer. Du kan gå i smukke gårde og se disse palæer. I dag er hvert eneste møbel og dekoration af interiøret en sand museumsgenstand

På byens område kan du finde adskillige kirker, katedraler og klostre. Hver helligdom er en smuk bygning lavet i overensstemmelse med de bedste traditioner fra fortidens arkitektoniske stil. Her bør vi bestemt nævne klostret Sant Francesc, Santa Clara-klosteret og Monti-Sion-kirken – de ældste religiøse steder i denne by. Ligesom ethvert større turistcenter finder du her et stort udvalg af butikker og restauranter, hvoraf størstedelen er koncentreret om Jaime Street.

Udover adskillige historiske steder er feriestedet også berømt for sine naturlige attraktioner. Særlig opmærksomhed bør rettes mod Caves of Arta, der ligger i nærheden af ​​byen. Det vigtigste træk ved hulerne er dens tusindårige stalaktitter og stalagmitter. Formen på nogle af dem er så harmonisk, at de ser ud til at være menneskeskabte. Loftshøjden i nogle af hulens haller når op på 40 meter. Nu er dets indre rum dekoreret med et nøje planlagt kunstnerisk belysningssystem. Disse huler er af stor videnskabelig interesse, da der her blev fundet spor af gamle mennesker.

En af de største på øen er Dragegrotten – den samlede længde af dens passager er omkring 2.000 meter. I denne hule kan du ikke kun beundre dens unikke geologiske formationer, men også fantastiske underjordiske søer. Et smukt belysningssystem blev også installeret i de tilgængelige hulesale.

Dem, der kan lide gåture på historiske steder, bør helt sikkert tage til byens centrum for at udforske den gamle handelsbørsbygning kaldet La Lonja.

Bygget tilbage i 1456, har det formået at bevare en masse smukke originale arkitektoniske elementer efter mere end 500 år. Engang var bygningen omgivet af slanke rækker af palmer og eksotiske planter centrum for øens økonomiske liv. Oprindeligt brugt til opbevaring af korn, nu er det et mødested for forskellige udstillinger, kulturelle og officielle begivenheder.

Et vigtigt syn for feriestedet er dets akvarium, som er et af de største akvarier i Europa siden åbningen. Det præsenterer 55 akvarier i forskellige størrelser, hvor der i alt er omkring 8.000 havdyr. Her kan du se nogle kontaktakvarier – besøgende må gerne røre ved deres beboere. Det enorme oceanarium har en anden interessant funktion: på taget er der et luksuriøst rekreativt område med en tropisk have.

Fans af usædvanlig underholdning vil helt sikkert benytte lejligheden til at køre toget Palma de Mallorca – Soller. Dette tog er historisk, i dag på jernbanerne kan du se vogne produceret i begyndelsen af ​​det 20. århundrede, der har bevaret en smuk gammel foring. Rejser i sådan en usædvanlig atmosfære, fra vinduerne, kan passagerer i toget beundre vidunderlige naturlige landskaber, de møder på vejen

Godt at vide i Palma de Mallorca

Helligdage i Spanien

Hvornår er helligdage i Spanien ? Se liste med de nationale helligdage i Spanien hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

PALMAMALLORCA
Average rating:  
 0 reviews