Visit Nürnberg

Tyskland

Fakta om Tyskland Forbundsrepublikken Tyskland er det største land i Centraleuropa og grænser mod nord til Danmark, mod øst til Polen og Tjekkiet, mod syd...

Freistaat Bayern

Freistaat Bayern Video Fakta om regionen Fristaten Bayern grænser op de tyske delstater Baden-Württemberg mod vest, Hessen mod nordvest, Thüringen mod nord og Sachsen mod nordøst. Mod...

Nürnberg Video

Nürnberg fakta

Nürnberg er Bayerns næststørste by. Det har en lang historie og er for nylig kendt for Nürnbergprocesserne efter 2. Verdenskrig. Byens hjerte er Altstadt, den gamle bydel og hovedtorvet, hvor der er daglige markeder, og hvor det helt særlige julemarked afholdes. Også på pladsen er Frauenkirche kirken som har et særligt ur, hvorfra urets figurer ved middagstid opfører et skuespil kaldet de små mænd der danser.

Slottet i den gamle bydel er bygget i 1495. Der er en flot udsigt over byen fra slottet. Bymurene der oprindeligt blev bygget i det 13. århundrede er næsten 4 kilometer lange. St. Sebald kirken er bygget fra det 13. til det 15. århundrede og renoveret efter at have haft store skader fra bombeangreb under Anden Verdenskrig, det er Nürnbergs ældste og meget imponerende kirke. I kirken er der et orgel fra det 14. århundrede og et andet fra det 15. århundrede.

Det tyske Nationale Jernbanemuseum fortæller historien om Tysklands jernbanesystem i fem perioder fra begyndelsen og frem til i dag med udsigt til fremtiden. Museum har en samling, der spænder fra forhistorie til det tidlige 20. århundrede med værker af tyske malere og billedhuggere samt rustninger, musikalske og videnskabelige instrumenter og legetøj.

Godt at vide i Nürnberg

Helligdage i Tyskland

Hvornår er helligdage i Tyskland ? Se liste med de nationale helligdage i Tyskland hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalender Her...

Hotel tilbud i Nürnberg

Turistinformation i Nürnberg

Hauptmarkt 18
90403 Nürnberg

www: Website Link

Shopping i Nürnberg

Hvad koster dagligvarer ? Hvad koster middag på restaurant ? Hvad koster transport ? Her kan du se et aktuelt prisindeks for landet.

Website Link

Shoppingcenter og marked i Nürnberg

Hvor er de bedste forretninger, shoppingcenter og markeder ? Hvis du kommer til byen første gang kan det være svært at finde de bedste muligheder for shopping. På website kan du finde anbefalinger af de bedste muligheder for shopping.

Website Link

Gode restauranter i Nürnberg

Bliver du sulten ? Find gode og billige restauranter i Nürnberg.

Når du er på ferie vil du sikkert have behov for at spise på et tidspunkt. For mange er spørgsmålet altid – hvor er det bedst at spise ?. Du kan se en liste med restauranter, priser, gode og dårlige restaurant anmeldelser samt rating på de fleste restauranter i byen.

Website Link

Ferie med børn i Nürnberg

Hvis du skal på familie ferie med børn til Nürnberg kan du her se nogle link med ideer til ferien.

Website – Nürnberg for kids

Bedste rejsetidspunkt Nürnberg

Hvornår er det bedste rejsetidspunkt til en ferie i Nürnberg ?

De fleste turister mener det bedste tidspunkt at komme til Tyskland er fra maj til september. Storbyferie i Tyskland er populære året rundt. Mange tyskere vælger at holde ferie i Tyskland og de mest populære destinationer, især langs Rhinen kan være meget overfyldte i højsæsonen.

Hvordan er vejret i Nürnberg ?

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for kommende periode. Vejrudsigt opdateres flere gange dagligt.

Nuremberg
broken clouds
2.8 ° C
3.1 °
1.9 °
88 %
5.1kmh
75 %
man
6 °
tirs
5 °
ons
5 °
tors
4 °
fre
2 °

Hvor ligger Nürnberg i Tyskland ?

Hvor ligger Nürnberg i Tyskland og hvor langt er der ?, se kort og afstande her.

På kortet kan du se i hvor byen ligger i Tyskland. Du kan også få rutebeskrivelser ved at klikke på “rutevejledning”, hvorefter du kan se et større kort med forslag hvordan du kan komme til Nürnberg.

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Nuremberg #Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Bedøm din ferie og oplevelser

Her kan du læse og skrive kommentarer og bedømmelser af et ophold, del erfaringer med andre der har været eller gerne vil besøge destinationen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

NUREMBERG
Average rating:  
 0 reviews