Visit Nantes

Frankrig

Fakta om Frankrig Frankrig strækker sig fra Middelhavet til Den Engelske Kanal og Nordsøen og fra Rhinen til Atlanterhavet Fra nordøst til sydvest deler Frankrig...

Pays de la Loire

Pays de la Loire Video Fakta om regionen   Andre regioner i Frankrig #PaysdelaLoire #France

Nantes fakta

Slottet for hertugerne af Bretagne har altid været betragtet som Nantes’ hovedsymbol. Dette slot blev bygget i 1466 efter ordre fra Frans II. Byen er fuld af smukke arkitektoniske seværdigheder, hvoraf de mest berømte ligger på L’lle Feydeau Street. Her kan du se fantastisk smukke hvide huse, der er dekoreret med bittesmå altaner med smedejernsrækværk. Vinduerne i disse huse er dekoreret med usædvanlige masker. Farven på husene bestemmes af byggematerialet – hvid sandsten. Denne kombination er usædvanlig og traditionelt overrasker og glæder besøgende.

Det mest berømte galleri i Nantes er Passage Pommeraye, en smuk tre-etages bygning i barokstil, hvor sale er vært for forskellige udstillinger og andre kulturelle begivenheder. Byen tiltrækker ikke kun historieelskere, men også shoppingfans. Den centrale handelsgade i Nantes hedder Crebillon. De mange butikker, der ligger på denne gade, byder på couture-tøj, parfumer fra berømte europæiske mærker og eksklusive smykkebutikker. Det mest populære indkøbscenter hedder Lafayette Gallery. Men hvis du har brug for de bedste produkter, så gå til Talensac-markedet. Her finder du et bredt udvalg af grøntsager, frugter og, det vigtigste, friske fisk og skaldyr.

Glem ikke at prøve lokalbefolkningens yndlingsvin, som kaldes Muscadet. Hvis du vil forkæle dig selv med kulinariske lækkerier, foreslår vi at besøge restauranten ved navn Cigale, som skiller sig ud blandt de resterende otte hundrede restauranter ved sin unikke indretning med stilen fra tidligere århundreder. Til gæsternes service er mere end 15 hoteller og hoteller, så det ville ikke være et problem at finde en passende lejlighed.

Katedralen St. Peter og St. Paul er et af de største arkitektoniske monumenter i Nantes og den største gotiske katedral i Frankrig. Bygningens højde er 63 meter, opførelsen af ​​den store katedral begyndte i det 15. århundrede. Dannelsen af ​​dets nuværende billede fortsatte indtil det 19. århundrede. Det har bevaret mange originale elementer af indretning.

I dag huser den smukke historiske bygning Museum of Fine Arts. Museet åbnede i 1804 huser en af ​​de rigeste kunstsamlinger i verden. Nogle af dens udstillinger går tilbage til det 12. århundrede – udstillingen dækker en tidsperiode på mere end 800 år. Besøgende på museet kan beundre unikke værker af Claude Monet og Pablo Picasso, samt se storslåede skulpturer og kreationer af berømte kunstnere fra det tidlige 20. århundrede.

En ikke mindre imponerende samling præsenteres af Dobrée-museet, der bærer navnet på dets grundlægger – den berømte filantrop Thomas Dobrée, der boede i Nantes i det 19. århundrede. Museet ligger i et smart palads, som engang tilhørte Dobrée. Han samlede på kunstværker gennem hele sit liv, så i dag kan museet også byde på unikke kongelige relikvier. Museets unikke samling af oldsager tæller mere end 10.000 udstillinger.

Sørg selvfølgelig for at besøge det imponerende slot af hertugerne af Bretagne, hvis konstruktion begyndte i det 13. århundrede. Det tilhørte hertugernes adelige familie i hundreder af år og blev derefter en kongelig residens. Slottet, der overlevede Anden Verdenskrig, huser en fascistisk bunker. I 1942, efter restaureringen af ​​slottet, blev det historiske museum åbnet her. I dag fylder dens omfattende udstilling 32 værelser.

Et andet kulturobjekt, der ikke kan ignoreres i Nantes, er Naturhistorisk Museum. Det blev grundlagt i 1799 af en lokal farmaceut, som har samlet mange interessante naturvidenskabelige udstillinger. I 1806 købte byens myndigheder hans samling og åbnede et museum i den gamle skolebygning, som fortsat modtager besøgende i mere end 200 år. I første halvdel af 1800-tallet flyttede museet til en ny bygning. Siden har den til huse i den tidligere møntbygning, som har stor arkitektonisk værdi. I dag er museets hovedudstilling skelettet af en sjælden finhval, hvis længde overstiger 18 meter

Godt at vide i Nantes

Helligdage i Frankrig

Hvornår er helligdage i Frankrig ? Se liste med de nationale helligdage i Frankrig hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

NANTES
Average rating:  
 0 reviews