Visit Nantes

Frankrig

Fakta om Frankrig Frankrig strækker sig fra Middelhavet til Den Engelske Kanal og Nordsøen og fra Rhinen til Atlanterhavet Fra nordøst til sydvest deler Frankrig...

Pays de la Loire

Pays de la Loire Video Fakta om regionen   Andre regioner i Frankrig #PaysdelaLoire #France

Nantes fakta

Hertugerne af Bretagnes slot har altid været betragtet som vartegnet i Nantes, slottet blev bygget i 1466. Hele byen er fuld af smukke arkitektoniske seværdigheder, hvoraf de mest berømte ligger på Feydeau gaden. Her kan du se fantastisk smukke hvide huse, der er dekoreret med små altaner med rækværk lavet i smedejern.

Det mest berømte galleri i Nantes er Passage Pommeraye, en smuk tre etages bygning i barok byggestil. I galleriet er der forskellige udstillinger og kulturelle begivenheder. Den centrale handelsgade i Nantes hedder Crebillon. De mange butikker der ligger på denne gade sælger couturetøj, parfumer fra berømte mærker og eksklusive smykker. Det mest populære indkøbscenter hedder Lafayette Gallery.

Katedralen Sankt Peter og Paul er et af de største arkitektoniske monumenter i Nantes og den største gotiske katedral i Frankrig. Katedralen er 63 meter høj og byggeriet af ​​den store katedral begyndte i det 15 århundrede.

Husk at besøge Museum of Fine Arts der åbnede i 1804 og som har en af ​​de rigeste kunstsamlinger i verden. Udstillingen dækker en tidsperiode på mere end 800 år. På museet kan du se unikke værker af Claude Monet og Pablo Picasso sammen med skulpturer og kreationer af berømte kunstnere fra det tidlige 20 århundrede.

Dobrée museet er dedikeret til den berømte filantrop Thomas Dobrée der boede i Nantes i det 19 århundrede. Museet ligger i et smukt palads som tilhørte Dobrée. Han samlede på kunstværker gennem hele sit liv. Museets unikke samling har mere end 10.000 genstande.

Slottet i Nantes overlevede Anden Verdenskrig. I 1942, efter restaureringen af ​​slottet, blev det historiske museum åbnet her. I dag fylder den omfattende udstilling 32 værelser. Naturhistorisk museum blev åbnet i 1799 af en lokal farmaceut og der er udstillet mange interessante naturvidenskabelige udstillinger. I 1806 købte byens myndigheder samlingen og åbnede et museum i den gamle skolebygning.

Godt at vide i Nantes

Helligdage i Frankrig

Hvornår er helligdage i Frankrig ? Se liste med de nationale helligdage i Frankrig hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

NANTES
Average rating:  
 0 reviews