Visit Murcia

Spanien

Fakta om Spanien Spanien ligger på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Fastlandet grænser mod syd og øst til Middelhavet bortset fra en lille...

Comunidad autónoma Región de Murcia

Comunidad autónoma Región de Murcia Video Fakta om regionen Murcia er en relativt lille region, men dens mangfoldighed er tydelig i dens byer. Dens rige historie går...

Murcia fakta

Murcia ligger i det sydøstlige Spanien, hovedstaden og den mest folkerige by i regionen Murcia, og det er den syvende største by i Spanien med cirka 450.000 indbyggere. Murcia er kendt for det fremragende køkken hvor lokale kokke er specialister i at lave lokale retter af kød og skaldyr.

Murcia er en storby feriedestination men centrum giver dig en fornemmelse af at være på ferie i en lille by, selvom der sker en masse aktiviteter i byen sker alle aktiviteterne omkring separate pladser så det føles ikke så intenst som storbyer. I centrum af byen er der mange gamle paladser og kirker. Det vigtigste arkitektoniske monument er katedralen. Byggeriet af denne smukke kirke varede fra det 14. til det 16. århundrede. Salsilo museum er et af de mest populære museer. Her kan du se mesterens værker der blev lavet i det 18. århundrede.

Murcia har mange fæstningsværker, der går tilbage til middelalderen. En slående påmindelse om historien er Monteagudo slottet på toppen af ​​bakken. Den første befæstning blev bygget på stedet for mere end tusind år siden og slottet blev siden udvidet og genopbygget. Den historiske bygning er praktisk talt uændret siden det 15. århundrede.

En populært religiøs seværdighed er Santa Clara-klosteret med museum. Dette kloster der blev grundlagt i det 14. århundrede ligger i et tidligere kongeligt palads som engang tilhørte muslimske herskere. Museet har blandt andet en interessant samling af islamiske kunstværker samt kristne religiøse artefakter.

Godt at vide i Murcia

Helligdage i Spanien

Hvornår er helligdage i Spanien ? Se liste med de nationale helligdage i Spanien hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing