Visit Merida

Spanien

Fakta om Spanien Spanien ligger på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Fastlandet grænser mod syd og øst til Middelhavet bortset fra en lille...

Comunidad autónoma Extremadura

Comunidad autónoma Extremadura Video Fakta om regionen Regionen Extremadura er på størrelse med Schweiz, men med kun cirka 1,1 millioner indbyggere er Extremadura en af ​​de mest...

Merida fakta

Den første bosættelse på den moderne bys område blev grundlagt i 25 f.Kr. og blev brugt som et sted for liv for fyrede romerske soldater. I de dage blev byen kaldt Emerita Augusta til ære for dens grundlægger – kejser Augustus. Moderne Merida tiltrækker besøgende med sin fantastiske arv fra oldtiden og fredelige atmosfære.

En af byens hovedattraktioner er en hængebro med et storslået panorama over byen. Gå på broen, og du vil nå den gamle arabiske fæstning og den romerske by. Et teater, som byggeriet fandt sted i 16 f.Kr., er centrum af den antikke by. Dette teater var en gave fra kejser Augustus til hans svigersøn. Teatret er i perfekt stand, så selv i dag er forskellige forestillinger og præsentationer organiseret i dets vægge. Teatrets sal kan rumme 6000 tilskuere; om sommeren er det vært for den årlige festival for dramatisk kunst. En mere gammel arkitektonisk struktur er Amphitheatre, som har en usædvanlig elliptisk form. I oldtiden var der organiserede gladiatorkampe, som normalt samlede over 14 tusinder af tilskuere.

Nationalmuseet ligger lige i nærheden. En af dens haller er dedikeret til antikke skulpturer; der er også haller dedikeret til samlinger af keramik, figurer, mønter, bronzer og en samling af arkæologiske artefakter. Iglesia de Santa Eulalia-kirken og et kapel i nærheden er blandt de vigtigste religiøse steder. I nærheden af ​​byens centrum ligger Templo de Diana-templet, hvilket byggeri fandt sted i det 1. århundrede e.Kr. Omkring det centrale Plaza Mayor kan du også finde Museum of West gotic art og Santa Clara Monastery. Den mest moderne del af byen er John Lennons gade. Her kan du finde de bedste restauranter, store indkøbscentre og mest larmende diskoteker

Et populært sted at gå for Meridas gæster er den gamle bro over Albarregas-floden. Det blev bygget for omkring 2.000 år siden og var en del af Silver Way. På denne bro blev sølvet udvundet ved nærliggende miner transporteret. Længden af ​​broen er omkring 100 meter. Det er et meget attraktivt sted for romantiske gåture og for at beundre panoramaet over byen.

På en af ​​de centrale gader i byen ligger Trajans bue, hvis højde er 15 meter. Alderen af ​​denne arkitektoniske struktur er også omkring 2 000 år. Oprindeligt fungerede buen som byport og blev bygget af træ. Den allerførste træbue varede omkring 150 år, og i det andet århundrede blev det besluttet at genopbygge den. Til byggeriet blev der brugt den bedste granit fra de lokale stenbrud, som blev forarbejdet ved hjælp af speciel teknologi. Meridas gæster kan beundre den storslåede stenstruktur allerede nu.

Fans af gåture i antikke steder vil have mulighed for at besøge det gamle romerske tempel Diana, som blev bygget i slutningen af ​​det 1. århundrede, som en gave til kejseren. I det 18. århundrede blev det antikke tempel overdraget til grevinden deo Corvos privateje. Det blev en del af det storstilede kompleks af hendes palads. Under ledelse af grevinden blev der udført en rekonstruktion i templet. Det blev fuldstændig restaureret til sin oprindelige form.

Elskere af naturattraktioner i Merida vil blive inviteret til at besøge det unikke naturreservat Cornalvo, der ligger i umiddelbar nærhed af byen. På dette naturreservats område kan du se alle de almindelige planter, der findes i forskellige regioner i Spanien, og også se vilde dyr og fugle.

I nærheden af ​​Merida er der mange små hyggelige byer, der formåede at bevare deres historiske charme. I byen Montijo er der en gammel katedral, som gemmer mange religiøse artefakter. Byens gader repræsenterer et enkelt arkitektonisk kompleks. Mens du går langs dem, kan du se huse og bygninger fra forskellige perioder.

Lige så interessant er den charmerende by Trujilljanos med dens gamle kirke og håndværkerværksteder. Hver af disse workshops er et unikt minimuseum, hvor besøgende altid er glade for at gennemføre en udflugt og lære det nationale håndværk. Sådanne håndværksværksteder vil være et glimrende sted at købe mindeværdige gaver

Godt at vide i Merida

Helligdage i Spanien

Hvornår er helligdage i Spanien ? Se liste med de nationale helligdage i Spanien hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

MERIDA
Average rating:  
 0 reviews