Land Nieder­österreich

Østrig

Fakta om Østrig Østrig grænser op til Schweiz, Liechtenstein, Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Slovenien og Italien. Østrig er sammen med naboen, Schweiz, hele Europas vintersports sted....

Sankt Pölten

Visit Sankt Pölten Sankt Pölten fakta Sankt Poelten er en by beliggende nær Wien. Dette er den ældste østrigske by, største by i forbundsstaten Nedre Østrig...

Video

Fakta om regionen

Nedre Østrig er den mest geografisk forskellige af alle stater i Østrig, og er det perfekte sted at tilbringe en billig ferie. Med skiløb, vinfremstilling, vandreture og så meget mere at vælge imellem, ville du være hårdt presset på ikke at gøre Niederösterreich til din perfekte feriedestination, uanset om det er sommer eller vinter. Nedre Østrig er opdelt i fire regioner; hver besidder sine egne unikke træk og aktiviteter.

Hvad skal du se i Niederösterreich

Weinviertel

Weinviertel, eller vinkvarteret, er en af ​​de mest spektakulære af de fire regioner i Nedre Østrig. Med vinmarker, der daterer sig tilbage til romertiden, og de smukke rustikke landsbyer, der præger landskabet, er dette en ideel destination for et par, der leder efter en intim ferie til en overkommelig pris.

Waldviertel

Waldviertel, anerkendt som skovområdet, denne nordvestlige region grænser op til Tjekkiet og er bedst egnet til en familie, der leder efter en smule natur og et sted med historie i denne kommende feriesæson. Med slotte og naturparker er Waldviertel et godt valg for en sjov familieferie i år.

Mostviertel

Mostviertel har fået sit navn fra den æble- og pærejuice, der fremstilles der, og er en af ​​de mest fængslende af alle de nedre Østrigske regioner. Mostviertels smukke bølgende bakker og store enge er beliggende mellem Wien og Salzburg og skaber et naturskønt portræt af Østrig. Med fantastiske vinmarker og bryggerier, køkken i topklasse og slottenes og klostrenes kulturelt betagende skønhed er der noget for både de mindste og de ældste.

Industrieviertel

Industrieviertel grænser op til Wien og er hjemsted for byer som Baden og Bad Vöslau, med termiske varme kilder til at lindre de ømme muskler; eller tag til Wiener Neustadt, hvor alperne blomstrer ud i atmosfærens høje områder. Der er gode muligheder for vandreture og masser af historie til at fylde din ferie.

Andre regioner i Østrig

Land Burgenland

Land Burgenland Video Fakta om regionen   Andre regioner i Østrig #Burgenland #Osterreich

Land Kärnten – Fantastisk smukt landskab

Land Kärnten Video Fakta om regionen Kärnten er en stat i Østrig, der kan prale af noget af det smukkeste landskab, du finder overalt i landet. Gå...

Land Ober­österreich – Nogle af de billigste skisportssteder

Land Ober­österreich Video Fakta om regionen På grænsen til Tyskland og Tjekkiet er Ober­österreich et paradis for en naturentusiast. Med bemærkelsesværdige landskaber med søer, bjerge og frodige...

Land Salzburg

Land Salzburg Video Fakta om regionen   Andre regioner i Østrig #Salzburg #Osterreich

Land Steier­mark

Land Steier­mark Video Fakta om regionen   Andre regioner i Østrig #Steier­mark #Osterreich

Land Tirol

Land Tirol Video Fakta om regionen   Andre regioner i Østrig #Tirol #Osterreich

Land Vorarl­berg

Land Vorarl­berg Video Fakta om regionen   Andre regioner i Østrig #Vorarl­berg #Osterreich

Land Wien

Land Wien Video Fakta om regionen   Andre regioner i Østrig #Wien #Osterreich

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Niederosterreich #Osterreich