Land Kärnten

Østrig

Fakta om Østrig Østrig grænser op til Schweiz, Liechtenstein, Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Slovenien og Italien. Østrig er sammen med naboen, Schweiz, hele Europas vintersports sted....

Klagenfurt

Visit Klagenfurt Klagenfurt fakta   Godt at vide i Klagenfurt #Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Video

Fakta om regionen

Kärnten er en stat i Østrig, der kan prale af noget af det smukkeste landskab, du finder overalt i landet. Gå en tur op i bjergene for at finde maleriske søer og skove, du vil også være i stand til at besøge et af de mange livlige skisportssteder, der ligger spredt ud over Kärnten. Alternativt vil de, der leder efter lidt bykultur, blive forkælet med valg; fra Klagenfurt med sine gamle kirker og verdensberømte litterære festival, til den lokale ølhovedstad Friesach.

Hvad skal du se i Kärnten

Hvis du leder efter en passende feriedestination for hele familien, så vil du opdage, at de søvnige bjergbyer i Kärnten tilbyder den perfekte løsning. Med en række alpine skisportssteder på tilbud i den nordlige del af Kärnten, ville dette være en fantastisk destination for enhver, der håber på at komme på pisterne. De maleriske byer i Kärnten har formået at ændre sig meget lidt i løbet af de forgangne ​​generationer, og derfor vil en ferie her give dig chancen for at fordybe dig i traditionel østrigsk kultur.

Denne østrigske delstat dækker en overvejende bjergrig region med bosættelser lige fra alpine skisportssteder til historiske købstæder. Lige meget hvad du leder efter på din ferie til Østrig, er du sikker på at finde noget, der interesserer dig i Kärnten. Kärnten er en bjergrig region på den sydlige spids af Alperne, og derfor er der nogle gode steder i nærheden til at stå på ski. Du finder adskillige resorts spredt rundt i bjergene her, og de utallige skiløjper i regionen sørger for alle niveauer af erfaring – fra begyndere til øvede skiløbere.

Wörthersee er den største sø i regionen Kärnten, denne smukke vandmasse byder på en række forskellige attraktioner; Fra vandski og yachtsejlads på det stille vand, til vandreture langs de mange stier langs vandet og stier, vil det helt sikkert summere af aktivitet. En af de mere fascinerende byer i Kärnten-regionen er kendt som Klagenfurt. Denne traditionelle østrigske by er vært for en bred vifte af attraktioner, herunder en krybdyrzoo, nogle smukke parker og Minimundus, en modellandsby med miniaturiserede kopier af berømte vartegn fra hele verden.

Andre regioner i Østrig

Land Burgenland

Land Burgenland Video Fakta om regionen   Andre regioner i Østrig #Burgenland #Osterreich

Land Nieder­österreich – Fire unikke regioner at opleve

Land Nieder­österreich Video Fakta om regionen Nedre Østrig er den mest geografisk forskellige af alle stater i Østrig, og er det perfekte sted at tilbringe en billig...

Land Ober­österreich – Nogle af de billigste skisportssteder

Land Ober­österreich Video Fakta om regionen På grænsen til Tyskland og Tjekkiet er Ober­österreich et paradis for en naturentusiast. Med bemærkelsesværdige landskaber med søer, bjerge og frodige...

Land Salzburg

Land Salzburg Video Fakta om regionen   Andre regioner i Østrig #Salzburg #Osterreich

Land Steier­mark

Land Steier­mark Video Fakta om regionen   Andre regioner i Østrig #Steier­mark #Osterreich

Land Tirol

Land Tirol Video Fakta om regionen   Andre regioner i Østrig #Tirol #Osterreich

Land Vorarl­berg

Land Vorarl­berg Video Fakta om regionen   Andre regioner i Østrig #Vorarl­berg #Osterreich

Land Wien

Land Wien Video Fakta om regionen   Andre regioner i Østrig #Wien #Osterreich

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Karnten #Osterreich