Visit Kolobrzeg

Polen

Fakta om Polen Polen har fantastiske landskaber med smukke brede sandstrande og klitter, fantastiske sødistrikter, store frodige skove og bjerge. De brede baltiske strande og...

Zachodniopomorskie

Zachodniopomorskie Video Fakta om regionen Zachodniopomorskie regionen ligger i det nordvestlige Polen og grænser op til Østersøen mod nord og Tyskland mod vest. I Polen grænser Zachodniopomorskie...

Kolobrzeg Video

Kolobrzeg fakta

Kolobrzeg er en gammel by hvis historie går tilbage til det 5 århundrede. I 900 blev der bygget en borg ved udmundingen af Parseta floden og i cirka 1.000 var byen en meget vigtig by, især religiøst i Pommern.

I det 14 århundrede blev byen medlem af Hansaen og blev hurtigt en af de rigeste hansestæder. Rigdommen stammede især fra en meget omfattende produktion af salt, en af de vigtigste handelsveje mellem de gamle Hansestæder gik fra Kolobrzeg via Stettin til Hamburg og Lübeck, men byens samhandelspartnere strakte sig vid ud i Europa, til Spanien og fra England til Ukraine.

Under Anden verdenskrig var Kolobrzeg en af de første Polske kystbyer der blev befriet, byen led dog voldsomme ødelæggelser, næsten 90 % af byen lå i ruiner, men er i dag smukt genopbygget og har fået mange af de flotte gamle huse tilbage i oprindelig stil.

Kolobrzeg er en by der er et besøg værd hvis man kan lide sol, strand og smukke bygninger.

Godt at vide i Kolobrzeg

Helligdage i Polen

Hvornår er helligdage i Polen ? Se liste med de nationale helligdage i Polen hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Hotel tilbud i Kolobrzeg

Turistinformation i Kolobrzeg

ul. Armii Krajowej 12
78-100 Kolobrzeg

T: +48 943 547 220

Website Link

Shopping i Kolobrzeg

Hvad koster dagligvarer ? Hvad koster middag på restaurant ? Hvad koster transport ? Her kan du se et aktuelt prisindeks for landet.

Website Link

Shoppingcenter og marked i Kolobrzeg

Hvor er de bedste forretninger, shoppingcenter og markeder ? Hvis du kommer til byen første gang kan det være svært at finde de bedste muligheder for shopping. På website kan du finde anbefalinger af de bedste muligheder for shopping.

Website Link

Gode restauranter i Kolobrzeg

Bliver du sulten ? Find gode og billige restauranter i Kolobrzeg.

Når du er på ferie vil du sikkert have behov for at spise på et tidspunkt. For mange er spørgsmålet altid – hvor er det bedst at spise ?. Du kan se en liste med restauranter, priser, gode og dårlige restaurant anmeldelser samt rating på de fleste restauranter i byen.

Website Link

Ferie med børn i Kolobrzeg

Hvis du skal på familie ferie med børn til Kolobrzeg kan du her se nogle link med ideer til ferien.

Website – Kolobrzeg for kids

Bedste rejsetidspunkt Kolobrzeg

Hvornår er det bedste rejsetidspunkt til en ferie i Kolobrzeg ?

Polen har et klima generelt med kolde vintre, normalt mellem -5º og 5º og behageligt varme somre, normalt mellem 20º og 30º. Inden for Polens grænser varierer vejret dog meget mellem regionerne. Generelt vælger de fleste turister at rejse til Polen mellem maj og september.

Hvordan er vejret i Kolobrzeg ?

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for kommende periode. Vejrudsigt opdateres flere gange dagligt.

Kołobrzeg
overcast clouds
13.3 ° C
13.3 °
12.9 °
79 %
7.4kmh
100 %
tirs
13 °
ons
14 °
tors
13 °
fre
15 °
lør
15 °

Hvor ligger Kolobrzeg i Polen ?

Hvor ligger Kolobrzeg i Polen og hvor langt er der ?, se kort og afstande her.

På kortet kan du se i hvor byen ligger i Polen. Du kan også få rutebeskrivelser ved at klikke på “rutevejledning”, hvorefter du kan se et større kort med forslag hvordan du kan komme til Kolobrzeg.

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Kolobrzeg #Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Bedøm din ferie og oplevelser

Her kan du læse og skrive kommentarer og bedømmelser af et ophold, del erfaringer med andre der har været eller gerne vil besøge destinationen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

KOLOBRZEG
Average rating:  
 0 reviews