Visit Kielce

Polen

Fakta om Polen Polen har fantastiske landskaber med smukke brede sandstrande og klitter, fantastiske sødistrikter, store frodige skove og bjerge. De brede baltiske strande og...

Swietokrzyskie

Swietokrzyskie Video Fakta om regionen Swietokrzyskie regionen ligger i det sydøstlige Polen og grænser op til seks andre regioner Mazowieckie, Lubelskie, Podkarpackie, Małopolskie, Slaskie og Lodzkie. Den regionale...

Kielce fakta

Kielce er en storby med næsten 200.000 indbyggere beliggende i den sydøstlige del af central Polen. Byen er hovedstad i regionen Świętokrzyskie Voivodeship. Byen ligger midt i Świętokrzyskie bjergene ved bredden af ​​floden Silnica i den nordlige del af den historiske polske provins Malopolska.

Kielces historie går mere en 900 år tilbage i tiden, men den nøjagtige dato, hvor byen blev grundlagt, er stadig ukendt. Byens navn stammer fra de migrerende keltere, som bosatte sig her under deres rejse hen over det europæiske kontinent.

Kielce var tidligere et vigtigt centrum for kalkstens udvinding, og området er berømt for sine naturlige ressourcer som kobber, bly og jern, der gennem århundrederne blev udvundet her og gjorde byen velhavende.

Kielce og regionen er også kendt for deres historiske arkitektur, grønne områder og rekreative områder såsom Świętokrzyski National Park.

Godt at vide i Kielce

Helligdage i Polen

Hvornår er helligdage i Polen ? Se liste med de nationale helligdage i Polen hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

KIELCE
Average rating:  
 0 reviews