Rejser til Amsterdam

Amsterdam – En let tilgængelig by med mange muligheder

Visit Amsterdam Amsterdam Video Amsterdam fakta For mange er Amsterdam den ultimative by at besøge. En del af dette er på grund af det ry, som Amsterdam...

Rejs med tog

Togrejser bliver mere og mere populære. Bemærk at det ikke er alle togselskaber der er med i internationalt samarbejde, hvis ikke togselskabet deltager internationalt kan du se yderligere informationer på nationale website.

I søgemaskinen kan du se priser, køreplaner og togforbindelser og du kan sammenligne priser og togtider med andre transportformer.

Rejs med fly

Flyrejser er en mulighed og du kan søge efter de billigste flyrejser i søgemaskine der viser dig de forskellige flyselskaber og priser på flybilletter.

Rejs med bus

Hvis du vil rejse med bus er det muligt. Søgemaskinen søger bus, tog og flyforbindelser til din destination, blandt andet i Flixbus mange busruter og sammenligner priser og tider med andre transportformer.

Rejs i egen bil

Hvis du vil køre i din egen bil kan du finde priser i søgemaskine der søger både hoteller og lejligheder på alle de større portaler samt hotellernes egne sider. Der kan være meget stor forskel i priser og med en søgning kan du se bedste tilbud med et klik.

Turistinformation

Nederlandenes turistkontor

På ferie i Nederlandene Hvis du skal på ferie i Nederlandene kan du få tips og gode ideer til hvad du skal opleve hos Nederlandenes...

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

Lingua: English Suomi Deutsch Norsk bokmål Svenska