Visit Heidelberg

Tyskland

Fakta om Tyskland Forbundsrepublikken Tyskland er det største land i Centraleuropa og grænser mod nord til Danmark, mod øst til Polen og Tjekkiet, mod syd...

Land Baden-Württemberg

Land Baden-Württemberg Video Fakta om regionen Baden-Württemberg er den tredje største tyske delstat både hvad angår befolkning og areal. Delstatens hovedstad er Stuttgart, andre store byer er...

Heidelberg Video

Heidelberg fakta

Heidelberg kaldes af mange for Tysklands smukkeste og mest romantiske by. Heidelberg ligger cirka 100 kilometer syd for Frankfurt am Main. Byen er omgivet af skove og smukt beliggende ved floden Neckar. I Heidelberg ligger Tysklands ældste og mest berømte universitet.

Under Anden Verdenskrig slap Heidelberg næsten fuldstændig fra ødelæggelser og har stadig de barokke smalle gader, maleriske huse og det berømte slot. Byens centrum er Altstadt, den gamle bydel, med middelalderarkitektur, vidunderlige gamle kirker og mange butikker, caféer og restauranter.

Med en flot udsigt over Altstadt ligger Heidelberg Slot som er smukt oplyst om natten. Udsigten fra dette slot fra det 16. århundrede er enestående. Du kan komme op til slottet ved at tage Bergbahn som er et tandhjulstog. Der er masser af kulturelle arrangementer der ofte finder sted i slotsgården. En af de mest populære er Heidelberg Slot Festival fra juni til august med teater og musik, både klassisk, jazz, folkemusik og opera.

Andre seværdigheder er den 15. århundrede Heiliggeistkirche, Helligåndskirken og Heidelberg Universitet som er åbnet i 1711. Biblioteket har et manuskript af middelalderlige sange, som først blev færdiggjort i det 14. århundrede. På Heidelbergs hovedgade der er den længste gågade i Tyskland ligger det barokke Morass Palads med Pfalz-museum, som har en samling hvor du kan se en afstøbning af underkæben på den 500.000 år gamle Heidelberg-mand, porcelæn, glasvarer, og skulpturer.

Gå en tur på filosofferne sti som er en sti der går langs foden af ​​et lille bjerg, her kan du over en strækning på 2,5 kilometer nyde udsigten over Neckar-floden og den gamle bydel. Hvis du besøger Heidelberg i løbet af vinteren afholder man det fantastiske Heidelberg julemarked og det er så stort at det fylder tre af byens torve.

Godt at vide i Heidelberg

Helligdage i Tyskland

Hvornår er helligdage i Tyskland ? Se liste med de nationale helligdage i Tyskland hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalender Her...

Hotel tilbud i Heidelberg

Tourist Information Heidelberg

Willy-Brandt-Platz 1
69115 Heidelberg

T: +49 06221 5844 444
F: +49 06221 5846 44444

www: website link

Tourismus Baden-Württemberg

Tourismus Marketing GmbH Baden-Württemberg
Esslinger Str. 8
70182 Stuttgart

T: +49 0711 2 38 58 0

www: website link

Shopping i Heidelberg

Hvad koster dagligvarer ? Hvad koster middag på restaurant ? Hvad koster transport ? Her kan du se et aktuelt prisindeks for landet.

Website Link

Shoppingcenter og marked i Heidelberg

Hvor er de bedste forretninger, shoppingcenter og markeder ? Hvis du kommer til byen første gang kan det være svært at finde de bedste muligheder for shopping. På website kan du finde anbefalinger af de bedste muligheder for shopping.

Website Link

Gode restauranter i Heidelberg

Bliver du sulten ? Find gode og billige restauranter i Heidelberg.

Når du er på ferie vil du sikkert have behov for at spise på et tidspunkt. For mange er spørgsmålet altid – hvor er det bedst at spise ?. Du kan se en liste med restauranter, priser, gode og dårlige restaurant anmeldelser samt rating på de fleste restauranter i byen.

Website Link

Ferie med børn i Heidelberg

Hvis du skal på familie ferie med børn til Heidelberg kan du her se nogle link med ideer til ferien.

Website – Heidelberg for kids

Bedste rejsetidspunkt Heidelberg

Hvornår er det bedste rejsetidspunkt til en ferie i Heidelberg ?

De fleste turister mener det bedste tidspunkt at komme til Tyskland er fra maj til september. Storbyferie i Tyskland er populære året rundt. Mange tyskere vælger at holde ferie i Tyskland og de mest populære destinationer, især langs Rhinen kan være meget overfyldte i højsæsonen.

Hvordan er vejret i Heidelberg ?

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for kommende periode. Vejrudsigt opdateres flere gange dagligt.

Heidelberg
overcast clouds
4.8 ° C
5 °
3.3 °
83 %
0.5kmh
100 %
man
9 °
tirs
7 °
ons
7 °
tors
5 °
fre
7 °

Hvor ligger Heidelberg i Tyskland ?

Hvor ligger Heidelberg i Tyskland og hvor langt er der ?, se kort og afstande her.

På kortet kan du se i hvor byen ligger i Tyskland. Du kan også få rutebeskrivelser ved at klikke på “rutevejledning”, hvorefter du kan se et større kort med forslag hvordan du kan komme til Heidelberg.

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Heidelberg #Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Bedøm din ferie og oplevelser

Her kan du læse og skrive kommentarer og bedømmelser af et ophold, del erfaringer med andre der har været eller gerne vil besøge destinationen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

HEIDELBERG
Average rating:  
 0 reviews