Visit Hamburg

Tyskland

Fakta om Tyskland Forbundsrepublikken Tyskland er det største land i Centraleuropa og grænser mod nord til Danmark, mod øst til Polen og Tjekkiet, mod syd...

Freie und Hansestadt Hamburg

Freie und Hansestadt Hamburg Video Fakta om regionen Som en bystat er den frie by og Hansestaden Hamborg en delstat i Forbundsrepublikken Tyskland. Det officielle navn henviser...

Hamburg Video

Hamburg fakta

Hamborg er Tysklands næststørste by og er en spændende metropol beliggende ikke langt fra havet i den nordlige del af landet. Det er Tysklands største havn og den næst travleste i Europa efter Rotterdam. Udover et pulserende natteliv og fremragende shopping muligheder har Hamborg mange seværdigheder og mange kulturelle attraktioner.

I centrum af byen ligger to smukke søer, som for en by af denne størrelse er anderledes. Indre Alster og Ydre Alster, som de kaldes, er to kunstige søer forbundet med floden Alster og floden Elben. En behagelig spadseretur rundt om søerne bringer dig forbi maleriske torve, historiske alléer, caféer og anløbsbroer der bruges af turbåde. Søerne er populære til sejlads, og til skøjteløb om vinteren og er omgivet af mange smukke parker og haver.

Det imponerende rådhus er Hamborgs regeringscentrum og hvor parlamentet og senatet samles. Det er åbent for offentligheden for guidede ture rundt i mange af dets 647 værelser. Rathausmarkt foran rådhuset er et populært sted for messer, markeder og koncerter.

Fischmarkt er hvor du kan finde næsten alt, herunder fisk, frugter, blomster, tøj og souvenirs. Du kan købe en fiskesandwich, mens du nyder den smukke udsigt over havnen. Elbphilharmonie Hamburg er et futuristisk kompleks, fra taget kan du opleve en spektakulær udsigt over byen. Elbphilharmonie Hamburg, en kompleks struktur af glas og et prestigefyldt vartegn, omfatter to koncertsale, et hotel og Plaza.

St. Michaels Kirke er en af ​​Hamborgs fem lutherske kirker og den mest berømte kirke i byen. Det anses for at være en af ​​de fineste hanseatiske protestantiske barokkirker. Det 132 meter høje spir, fuldstændig dækket af kobber, er en del af Hamborgs skyline.

Hamborg har mere end 40 teatre og 60 museer og kunstgallerier. Hamburg Kunsthalle er et af de største kunstgallerier i landet og huser en af ​​de få kunstsamlinger i Tyskland, der dækker syv århundreders europæisk kunst, fra middelalderen til i dag. Det Internationale Søfartsmuseum er et privat museum, som er fordelt på 10 etager. Det anses for at være verdens største private samling af maritime skatte med modelskibe, byggeplaner, uniformer og maritim kunst. Den indeholder mere end 40.000 genstande og mere end en million fotografier.

Miniature Wunderland er en modeljernbane attraktion og den største af sin slags i verden. Udstillingen har 1.040 tog bestående af over 10.000 vogne og 260.000 menneskelige figurer. Det huser også en lufthavn med fly, der rent faktisk letter. Hamborgs kunst- og kunsthåndværksmuseum har en af ​​landets mest omfattende udstillinger af tysk, europæisk og asiatisk brugskunst, især kendt for sine udstillinger af porcelæn, møbler og sølv plus en stor samling af keyboardinstrumenter samt en fin samling af porcelæn.

Reeperbahn er et gade- og underholdningskvarter i Hamborgs St. Pauli-distrikt. I begyndelsen af ​​1960’erne spillede The Beatles, før de blev berømte, i flere klubber omkring Reeperbahn. The Beatles-Platz er en plads i St. Pauli-kvarteret, der er blevet lavet til at ligne en vinylplade. Rundt om pladsen er fem statuer, der repræsenterer The Beatles.

Godt at vide i Hamburg

Helligdage i Tyskland

Hvornår er helligdage i Tyskland ? Se liste med de nationale helligdage i Tyskland hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalender Her...

Hotel tilbud i Hamburg

Turistinformation i Hamburg

Steinstrasse 7
20095 Hamburg

T: +49 (0)40 300 51 300
F: +49 (0)40 300 51 333

www: website link

Shopping i Hamburg

Hvad koster dagligvarer ? Hvad koster middag på restaurant ? Hvad koster transport ? Her kan du se et aktuelt prisindeks for landet.

Website Link

Shoppingcenter og marked i Hamburg

Hvor er de bedste forretninger, shoppingcenter og markeder ? Hvis du kommer til byen første gang kan det være svært at finde de bedste muligheder for shopping. På website kan du finde anbefalinger af de bedste muligheder for shopping.

Website Link

Gode restauranter i Hamburg

Bliver du sulten ? Find gode og billige restauranter i Hamburg.

Når du er på ferie vil du sikkert have behov for at spise på et tidspunkt. For mange er spørgsmålet altid – hvor er det bedst at spise ?. Du kan se en liste med restauranter, priser, gode og dårlige restaurant anmeldelser samt rating på de fleste restauranter i byen.

Website Link

Ferie med børn i Hamburg

Hvis du skal på familie ferie med børn til Hamburg kan du her se nogle link med ideer til ferien.

Website – Hamburg for kids

Bedste rejsetidspunkt Hamburg

Hvornår er det bedste rejsetidspunkt til en ferie i Hamburg ?

De fleste turister mener det bedste tidspunkt at komme til Tyskland er fra maj til september. Storbyferie i Tyskland er populære året rundt. Mange tyskere vælger at holde ferie i Tyskland og de mest populære destinationer, især langs Rhinen kan være meget overfyldte i højsæsonen.

Hvordan er vejret i Hamburg ?

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for kommende periode. Vejrudsigt opdateres flere gange dagligt.

Hamburg
clear sky
7.2 ° C
9.5 °
6.1 °
97 %
0.5kmh
0 %
ons
7 °
tors
13 °
fre
15 °
lør
11 °
søn
14 °

Hvor ligger Hamburg i Tyskland ?

Hvor ligger Hamburg i Tyskland og hvor langt er der ?, se kort og afstande her.

På kortet kan du se i hvor byen ligger i Tyskland. Du kan også få rutebeskrivelser ved at klikke på “rutevejledning”, hvorefter du kan se et større kort med forslag hvordan du kan komme til Hamburg.

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Hamburg #Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Bedøm din ferie og oplevelser

Her kan du læse og skrive kommentarer og bedømmelser af et ophold, del erfaringer med andre der har været eller gerne vil besøge destinationen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

HAMBURG
Average rating:  
 0 reviews