Visit Genova

Italien

Fakta om Italien Nogle siger, at Italien har det hele. Dette kan være sandt, Italien har smuk natur lige fra dets naturskønne kystområder til de...

Liguria

Liguria Video Fakta om regionen Ligurien regionen ligger i det nordvestlige Italien og regionen følger Middelhavskysten fra grænsen til Frankrig i vest til grænsen mod regionen Toscana...

Genova fakta

Genova er hovedstaden i Ligurien-provinsen, Italien. Dette er en havneby, der har en stor økonomisk betydning for hele landet. La Lanterna fyrtårn bygget i havnen i Genova er et af de mest kendte lokale steder af interesse.

Genova er et berømt centrum for skibsbygning og tungt maskineri, en by med universiteter, et stort turist- og videnskabeligt center. I 2004 blev Genova rost for at have titlen “Europas kulturelle hovedstad”. Desuden er der i byen veludviklet fødevareindustri, der hovedsageligt har specialiseret sig i pastafremstilling og fiskeri.

Start din observation af Genova fra byens havn, der er særligt smuk ved solnedgange. Den gamle havn gemmer på en sand skat – San Giorgio Palazzo, der blev bygget i XIII århundrede i henhold til alle renæssancens kanoner. Mens du går på et historisk centrum af byen, kan du se middelalderlige bygninger omgivet af mure og huse fra XIV århundrede. I Palazzo Spinola dei Pellicceria ligger Liguriens Nationalgalleri. Indvendig udsmykning af galleriets vægge er udført i barokstil. Møblerne inde i bygningen er meget gamle og dyre. “Gallery of Mirrors” er også et populært turistmål.

Garibaldi Street er henvist til de fleste kendte gader i Italien, fordi næsten enhver by i dette land har en sådan gade. I XIV århundrede boede de fleste ædle og rige mennesker i Genova i denne gade.

I år er der åbnet et nyt museum, der er organiseret i en ubåd. Ubåden ved navn Nazario Sauro blev demobiliseret fra den italienske flåde og overført til Museum of Sea.

Genova har mange naturskønne distrikter, der er perfekte til vandreture. En af de smukkeste og mest genkendelige er Boccadasse-distriktet. Det er placeret langs promenaden i Corso, Italien. Hovedtrækkene i dette distrikt er historiske huse, hvis facader er malet i lyse farver. Engang boede fiskere i disse huse. Turister vil være interesseret i at slentre gennem de smalle historiske gader og se ind i de mest skjulte hjørner af distriktet.

Blandt de arkitektoniske monumenter i Genova er det nødvendigt at fremhæve den fyrstelige villa. Dette storslåede palæ blev bygget i det 17. århundrede til den berømte marineadmiral, der regerede byen i flere år. På byggetidspunktet var denne villa den mest stilfulde i byen. Det var vært for de mest fornemme gæster og holdt højtidelige arrangementer. Af stor interesse i dag er en anlagt have foran villaen, hvori det unikke springvand fra 1585 blev bevaret.

Elskere af at gå på historiske steder skal besøge D’Albertis Slot. Det blev bygget i anden halvdel af det 19. århundrede og tilhørte indtil 1932 den berømte søkaptajn Enrico Alberto d’Albertis. Det smukke slot i nygotisk stil er bevaret næsten i sin oprindelige form indtil nu. I øjeblikket er en del af den historiske bygning optaget af det mest interessante Museum of World Cultures, hvor udstillinger fra alle dele af verden er samlet.

Blandt de religiøse attraktioner fortjener kirken Santa Maria di Castello en høj prioritet. Det blev bygget i det 9. århundrede. Ikke overraskende ændrede denne smukke kirke sit udseende mange gange på mere end tusind år. I det 14. århundrede blev der bygget et kloster ved siden af. Denne gamle kirke har været i drift siden grundlæggelsen. I dag i bygningen af ​​klostret, som i begyndelsen af ​​det 20. århundrede faldt i dårlig stand, er et lille historisk museum.

I 2004 blev Galata Museo del Mare åbnet i Genova. Det er beliggende i havneregionen og indtager en meget smuk moderne bygning. De vigtigste udstillinger af dette museum er modeller af gamle skibe fra forskellige epoker. Alligevel er der på dets territorium et interessant bibliotek, hvor gemte prøver af gamle dokumenter, navigationskort og andre interessante udstillinger, på den ene eller anden måde relateret til skibsvirksomheden, er gemt. Dette moderne museum vil være interessant for hele familien at besøge

Godt at vide i Genova

Helligdage i Italien

Hvornår er helligdage i Italien ? Se liste med de nationale helligdage i Italien hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

GENOVA
Average rating:  
 0 reviews