Visit Gdynia

Polen

Fakta om Polen Polen har fantastiske landskaber med smukke brede sandstrande og klitter, fantastiske sødistrikter, store frodige skove og bjerge. De brede baltiske strande og...

Pomorskie

Pomorskie Video Fakta om regionen Pomorskie regionen ligger i det nordlige Polen og grænser mod nord til Østersøen. I Polen grænser regionen op til Warminsko-Mazurskie, Kujawsko-Pomorskie, Wielkopolskie...

Gdynia Video

Gdynia fakta

Gdynia er en havneby ved Østersøen og det er en af ​​de vigtigste strategiske byer i Polen.

Byen blev første gang nævnt som en fiskerlandsby i år 1253, og derfra er den blevet en af de mest indflydelsesrige havne i området. Den moderne by Gdynia blev befalet bygget i 1925, var en nazistisk flådebase under Anden verdenskrig og det er i dag en af Polens vigtigste havne for både færger til Sverige og for fragtskibe.

Gdynia er kendt for det fantastiske akvarium, og når du ser det med egne øjne, vil du sandsynligvis være enig. Med en undersøisk model af den baltiske kyst, er der flere forskellige arter af havdyr, som du vil kunne slentre rundt og se. Det er altid sjovt at få en undersøisk oplevelse også, og det får du også i dette akvarium! Et besøg på akvariet som er meget interessant, er også den perfekte måde at nyde en regnfuld dag i byen.

Godt at vide i Gdynia

Helligdage i Polen

Hvornår er helligdage i Polen ? Se liste med de nationale helligdage i Polen hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Hotel tilbud i Gdynia

Turistinformation i Gdynia

pl. Konstytucji 1
Gdynia

Telefon +48 58 628 54 66
Telefax +48 58 628 54 66

Website Link

Shopping i Gdynia

Hvad koster dagligvarer ? Hvad koster middag på restaurant ? Hvad koster transport ? Her kan du se et aktuelt prisindeks for landet.

Website Link

Shoppingcenter og marked i Gdynia

Hvor er de bedste forretninger, shoppingcenter og markeder ? Hvis du kommer til byen første gang kan det være svært at finde de bedste muligheder for shopping. På website kan du finde anbefalinger af de bedste muligheder for shopping.

Website Link

Gode restauranter i Gdynia

Bliver du sulten ? Find gode og billige restauranter i Gdynia.

Når du er på ferie vil du sikkert have behov for at spise på et tidspunkt. For mange er spørgsmålet altid – hvor er det bedst at spise ?. Du kan se en liste med restauranter, priser, gode og dårlige restaurant anmeldelser samt rating på de fleste restauranter i byen.

Website Link

Ferie med børn i Gdynia

Hvis du skal på familie ferie med børn til Gdynia kan du her se nogle link med ideer til ferien.

Website – Gdynia for kids

Bedste rejsetidspunkt Gdynia

Hvornår er det bedste rejsetidspunkt til en ferie i Gdynia ?

Polen har et klima generelt med kolde vintre, normalt mellem -5º og 5º og behageligt varme somre, normalt mellem 20º og 30º. Inden for Polens grænser varierer vejret dog meget mellem regionerne. Generelt vælger de fleste turister at rejse til Polen mellem maj og september.

Hvordan er vejret i Gdynia ?

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for kommende periode. Vejrudsigt opdateres flere gange dagligt.

Gdynia
scattered clouds
12.3 ° C
16 °
11.8 °
76 %
5.1kmh
40 %
tors
14 °
fre
16 °
lør
16 °
søn
14 °
man
14 °

Hvor ligger Gdynia i Polen ?

Hvor ligger Gdynia i Polen og hvor langt er der ?, se kort og afstande her.

På kortet kan du se i hvor byen ligger i Polen. Du kan også få rutebeskrivelser ved at klikke på “rutevejledning”, hvorefter du kan se et større kort med forslag hvordan du kan komme til Gdynia.

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Gdynia #Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Bedøm din ferie og oplevelser

Her kan du læse og skrive kommentarer og bedømmelser af et ophold, del erfaringer med andre der har været eller gerne vil besøge destinationen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

GDYNIA
Average rating:  
 0 reviews