Visit Frankfurt am Main

Tyskland

Fakta om Tyskland Forbundsrepublikken Tyskland er det største land i Centraleuropa og grænser mod nord til Danmark, mod øst til Polen og Tjekkiet, mod syd...

Land Hessen

Land Hessen Video Fakta om regionen Hessen grænser i nord til Niedersachsen, i vest til Nordrhein-Westfalen og Rheinland-Pfalz, i øst til Bayern og Thüringen og i syd...

Frankfurt am Main Video

Frankfurt am Main fakta

Frankfurt er Tysklands forretnings- og finansielle centrum og den største by i den tyske delstat Hessen. Byen er kendt for den futuristiske skyline og den travleste tyske lufthavn. Frankfurt er beliggende ved floden Main og i byen afholdes nogle af verdens største messer, som for eksempel Frankfurt Auto Show og Frankfurt Book Fair.

Frankfurt er kontrasternes by. Velhavende bankfolk, studerende og drop-outs sameksisterer i en by, der har nogle af de højeste, mest avantgarde skyskrabere i Europa ved siden af ​​velholdte gamle bygninger. Det er for mange mennesker porten til resten af ​​landet på rejser til Tyskland.

Hvis du bruger tid i Frankfurt am Main skal du besøge Romerberg som er den travle markedsplads i den gamle bydel. På pladsen ligger det gamle rådhus, St. Nickolas kirken, Ostzeile som er gamle bindingsværkshuse og Frankfurts historiske museum. Frankfurt Katedral, også kendt som Dom, er en imponerende gammel romersk-katolsk gotisk kirke beliggende i centrum af Frankfurt. Det oprindelige operahus i Frankfurt er nu Alte Oper, en koncertsal og tidligere operahus. Ødelagt af bomber i 1944. Det blev genopbygget, langsomt og i 1981 åbnet igen. Frankfurt Opera ligger nu i en moderne bygning i nærheden.

Paulskirche blev som de fleste historiske bygninger i byens centrum ødelagt under Anden Verdenskrig, men var også blandt de første bygninger, der blev genopført. I dag bruges bygningen som mindested og eventcenter. Eiserner Steg er Frankfurts velkendte fodgængerbro blev bygget i 1869. Den ligger kun et minut fra Romerberg og har en fantastisk udsigt over skyline og Main-floden. Goethe-huset var familiens bolig for forfatteren Johann Wolfgang von Goethe. I dag kan den besøgende se arbejdsværelset med dets skrivebord, som det ville have været brugt af Goethe.

Sachenshausen nås ved at krydse en af ​​broerne fra byens centrum. Main River-dæmningen her er vært for byens største loppemarked og nogle af Frankfurts mest kendte museer. Den gamle bydel, Alt-Sachsenhausen, er berømt for sine gamle ciderbarer. Sachsenhausen er kendt for sit pulserende natteliv med masser af barer, taverner og restauranter i den sydlige del af den gamle bydel.

Frankfurt TV tårnets konstruktion begyndte i 1974. Ved dets færdiggørelse fem år senere blev det den højeste fritstående struktur i Forbundsrepublikken Tyskland. Toppen af ​​tårnet kan drejes og giver panoramaudsigt over Rhin-Main-området. Messeturm er en 63-etagers skyskraber.

Godt at vide i Frankfurt am Main

Helligdage i Tyskland

Hvornår er helligdage i Tyskland ? Se liste med de nationale helligdage i Tyskland hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalender Her...

Hotel tilbud i Frankfurt am Main

Turistinformation i Frankfurt am Main

Kaiserstrasse 56
60329 Frankfurt am Main

T: +49 069  21238800
F: +49 069  21237880

www: website link

Tourismus Hessen

HA Hessen Agentur GmbH
Tourismus- und Kongressmarketing
Konradinerallee 9
65189 Wiesbaden

T: +49 (0) 611 95017 8191
F: +49 (0) 611 95017 5 8191

www: website link

Shopping i Frankfurt am Main

Hvad koster dagligvarer ? Hvad koster middag på restaurant ? Hvad koster transport ? Her kan du se et aktuelt prisindeks for landet.

Website Link

Shoppingcenter og marked i Frankfurt am Main

Hvor er de bedste forretninger, shoppingcenter og markeder ? Hvis du kommer til byen første gang kan det være svært at finde de bedste muligheder for shopping. På website kan du finde anbefalinger af de bedste muligheder for shopping.

Website Link

Gode restauranter i Frankfurt am Main

Bliver du sulten ? Find gode og billige restauranter i Frankfurt am Main.

Når du er på ferie vil du sikkert have behov for at spise på et tidspunkt. For mange er spørgsmålet altid – hvor er det bedst at spise ?. Du kan se en liste med restauranter, priser, gode og dårlige restaurant anmeldelser samt rating på de fleste restauranter i byen.

Website Link

Ferie med børn i Frankfurt am Main

Hvis du skal på familie ferie med børn til Frankfurt am Main kan du her se nogle link med ideer til ferien.

Website – Franlfurt for kids

Bedste rejsetidspunkt Frankfurt am Main

Hvornår er det bedste rejsetidspunkt til en ferie i Frankfurt am Main ?

De fleste turister mener det bedste tidspunkt at komme til Tyskland er fra maj til september. Storbyferie i Tyskland er populære året rundt. Mange tyskere vælger at holde ferie i Tyskland og de mest populære destinationer, især langs Rhinen kan være meget overfyldte i højsæsonen.

Hvordan er vejret i Frankfurt am Main ?

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for kommende periode. Vejrudsigt opdateres flere gange dagligt.

Frankfurt am Main
clear sky
4.1 ° C
5.8 °
2.9 °
86 %
1kmh
0 %
man
8 °
tirs
8 °
ons
7 °
tors
6 °
fre
5 °

Hvor ligger Frankfurt am Main i Tyskland ?

Hvor ligger Frankfurt am Main i Tyskland og hvor langt er der ?, se kort og afstande her.

På kortet kan du se i hvor byen ligger i Tyskland. Du kan også få rutebeskrivelser ved at klikke på “rutevejledning”, hvorefter du kan se et større kort med forslag hvordan du kan komme til Frankfurt am Main.

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#FrankfurtAmMain #Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Bedøm din ferie og oplevelser

Her kan du læse og skrive kommentarer og bedømmelser af et ophold, del erfaringer med andre der har været eller gerne vil besøge destinationen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

FRANKFURT
Average rating:  
 0 reviews