Visit Faro

Portugal

Fakta om Portugal Portugal ligger på den iberiske halvø og har en 800 kilometer lang kystlinje mod Atlanterhavet. Portugals eneste landegrænse er med Spanien i...

Região do Algarve

Região do Algarve Video Fakta om regionen Algarve er den fantastiske kystlinje i det sydlige Portugal og regionen har et næsten perfekt vejr. Langs den 160 kilometer...

Faro fakta

Faro er den største by i Algarve regionen og er også regionens økonomiske og kulturelle centrum. Faro har altid været et et stort industricenter, men siden 1970erne har byen tiltrukket stadig flere turister takket være den unikke natur og rige historiske arv.

Hvis du vil opleve områdets historiske seværdigheder er det mest populære Estoi Paladset der blev bygget i begyndelsen af ​​det 17 århundrede. Paladset er omgivet af en stor park med smukke skulpturer og små søer. I paladsets mange rum er der udstillinger med samlinger af antikke møbler, malerier og kunstgenstande.

I Faros centrale gade, Rua do Prior, kan du se mange smukke historiske bygninger, der er indrettet som butikker, restauranter og underholdningssteder, en hyggelig smukt flisebelagt gade med bygninger på højst tre etager.

Sankt Francis kirken er en af byens kendte religiøse attraktioner, kirken blev bygget i det 17 århundrede og ser ikke særlig interessant ud udefra, men inde i kirken er der fantastiske blå og hvide mosaikker og et smukt forgyldt alter. Du kan også se rester af fresker lavet af berømte italienske kunstnere. En anden kendt religiøs bygning er Peterskirken som er opført i det 16. århundrede, her kan du se smukke skulpturer og et fantastisk alter der kaldes Nossa Senhora da Vitória.

En af de mest besøgte kulturinstitutioner i Faro er det arkæologiske museum. Det indeholder en fremragende samling af artefakter fundet i Algarve regionen. Mange af udstillingerne er fra det antikke Roms tid. Der er også andre interessante museer i byen. Det lokale naturhistoriske museum udstiller en samling af smukke malerier, mens museet dedikeret til Henrik Søfareren har udstillinger relateret til vigtige geografiske opdagelser.

I den nordlige udkant af byen er en interessant gammel kirke kaldet Benkapellet. Her er kranierne fra 1200 munke bogstaveligt talt blev begravet i kirkens mure. Kirken er bygget i det 16. århundrede og der er kranier og knoglefragmenter overalt i kirkens mure. Hvis du finder beskrivelse frastødende, så skal vi advare dig om at du vil finde et besøg i kirken endnu mere frastødende.

For turister er strandene i området det mest populære men mange kommer også for at nyde det fantastiske naturreservat, Ria Formosa. Her kan du se den lokale flora og fauna og der er flere store akvarier og områder hvor du kan se fisk, fugle og vilde dyr.

Godt at vide i Faro

Helligdage i Portugal

Hvornår er helligdage i Portugal ? Se liste med de nationale helligdage i Portugal hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

FARO
Average rating:  
 0 reviews