England

London – Storbritanniens og Englands fantastiske hovedstad

Visit London London fakta London har et væld af attraktioner, at det er tvivlsomt at du vil have tid til at opleve hele denne utrolige og...

Video

Fakta om regionen

England er fyldt med så meget variation, at det tager tid at se alle de fantastiske og varierede attraktioner, landet har at byde på. England kan generelt opdeles i tre regioner, Sydengland, Midlands og Nordengland med hver sine karakteristika og historiske samt sproglige rødder.

De fleste engelske billeder du kommer til at tænke på er idylliske landsbyer, vilde hedeområder, slotte, landejendomme, pubber og bølger der slår mod imponerende klipper.

Hvad skal man se i regionen ?

London, hovedstaden i både England og Storbritannien, er en global hovedstad for finans, mode, underholdning og kultur. Du vil opleve, at resten af ​​England er meget anderledes, så husk, hvis du kun besøger London, har du ikke “set England”. Men fordi afstandene er korte, kan du nemt besøge en række ikoniske steder såsom Windsor, Oxford og Cambridge, Brighton og Stratford upon Avon plus mange andre.

I London er listen over attraktioner uendelig. Der er Buckingham Palace, Tower of London og de mange smukke og fredfyldte parker alle centralt beliggende. Man kan overvære koncerter og forestillinger på de mange teatre og spillesteder. Listen over fantastiske museer og kunstgallerier er uendelig.

Det nordlige England har sit eget særpræg, hvad enten det er folket eller landskabet. Industribyer lever side om side med det vildeste landskab, man kan forestille sig. Tre områder der er indbegrebet af dette, er Lake District med dets charme, Yorkshire Dales hjemsted for Bronte søstrene, og North Yorkshire Moors kendt fra de berømte James Herriot historier.

Andre kendte steder er Devon og Cornwall med den rustikke charme og smukke kystlinjer og de nærliggende nationalparker Dartmoor og Exmoor. Cotswolds der repræsenterer indbegrebet af ​​det engelske landskab. De mange katedralbyer som Canterbury , York, Salisbury, Lincoln, Gloucester, Ely og Winchester. Kurbyerne som Bath og Harrogate og de mange strandresorts, som ligger langs Englands lange smukke kystlinje.

Andre regioner i Storbritannien

Northern Ireland

Northern Ireland Video Fakta om regionen Nordirland er en del af Storbritannien og har grænse mod syd og vest med Republikken Irland. Nordirland blev oprettet i 1921,...

Scotland

Scotland Video Fakta om regionen Skotland kan opdeles i det skotske fastland og de skotske øer, som tæller omkring 800 små øer, hvor de bedst kendte er...

Wales

Wales Video Fakta om regionen Wales er rig på historie og naturlig skønhed med smukke landskaber, bjerge og en kystlinje med fantastiske nationalparker. Der er en række...

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#England #UnitedKingdom