Visit Cardiff

Wales

Wales Video Fakta om regionen Wales er rig på historie og naturlig skønhed med smukke landskaber, bjerge og en kystlinje med fantastiske nationalparker. Der er en række...

Cardiff fakta

Cardiff er en livlig og moderne hovedstad og appellerer til besøgende, der er interesseret i historie og walisisk kultur. Byens centrum har oplevet en enorm udvikling i løbet af det sidste årti og betragtes nu som en af ​​de ti bedste shoppingdestinationer i Storbritannien.

Bute Park ligger i hjertet af byen, det er en kombination af forskellige parker der strækker sig helt frem til byens udkant. Ved Cardiff Bay ligger Senedd bygningen med den walisiske forsamling og komplekset Wales Millennium Center. Cardiff har mange andre interessante bygninger som for eksempel Principality Stadium og Pierhead Building, en smuk bygning som bruges til permanente og midlertidige udstillinger og det walisiske nationalmuseum.

Cardiff siges at være den by der har verdens største koncentration af slotte. Cardiff Castle er et stort slot hvis fundament er bygget på resterne af et tidligere romersk fort. Castell Coch, som betyder “det røde slot” på walisisk, er et eventyrslot beliggende på en bakke med en smuk udsigt i udkanten af ​​byen. Ud over Cardiff Castle og Castell Coch er der resterne af to Motte- og Bailey slotte, også det ødelagte Llandaff Bishop’s Palace er en kendt seværdighed i Cardiff.

St Fagans National History Museum er et friluftsmuseum med rekonstruerede bygninger fra alle dele af Wales. Det er tidligere blevet kåret som Storbritanniens foretrukne besøgsattraktion. Nationalmuseet har en stor samling af malerier, arkæologiske fund og geologiske udstillinger, der viser Wales historie. Kunstsamlingen er kendt for samlingen af ​​franske værker fra det 19. århundrede.

Godt at vide i Cardiff

Helligdage i Storbritannien

Hvornår er helligdage i Storbritannien ? Se liste med de nationale helligdage i Storbritannien hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

CARDIFF
Average rating:  
 0 reviews