Visit Bruxelles

Belgien

Fakta om Belgien Belgiens har to store etniske grupper. Den nordlige del af landet er kendt som Flandern, er overvejende hollandsktalende, og indbyggerne kaldes flamlændere....

Bruxelles-Capitale

Bruxelles-Capitale Video Fakta om regionen   Andre regioner i Belgien #BruxellesCapitale #Belgique

Bruxelles Video

Bruxelles fakta

Ud over at være Belgiens hovedstad er Bruxelles også hovedstaden i Den Europæiske Union, primært på grund af byens geografiske placering. Det er en blomstrende metropol, der tilbyder både historiske og moderne attraktioner. Bruxelles beliggenhed i centrum af landet gør det sammen med de fremragende trafik forbindelser til et godt udgangspunkt for at rejse til andre destinationer i Belgien.

Bruxelles er en tosproget by, men med en overvægt af fransktalende. Alle gader har to navne, et fransk navn og et flamsk navn. Gastronomisk har Bruxelles et fremragende ry for fremragende køkken. Nogle af byens specialiteter er muslinger, vafler og pommes frites.

Hvad skal man se i Bruxelles ?

Bruxelles centrum er gammelt med meget stemning og karakter. Ixelle er et kvarter med et stort udvalg af restauranter, barer og boghandlere. St-Gilles er byens bohemekvarter, hjemsted for både kunstnere og studerende. Uccle er et charmerende middelalderkvarter med smalle gader, små pladser og små rækkehuse.

Største attraktioner i Bruxelles er Grand Place i centrum af Bruxelles med de 300 år gamle smukt udsmykkede bygninger er fantastisk, specielt når det er oplyst om aftenen. Den berygtede / berømte Manneken Pis, bronzestatuen af ​​en lille dreng, der urinerer dateres tilbage til 1600-tallet. Det Kongelige Palads, Atomium, en kugle af rustfrit stål på 100 meter der symboliserer et atom, der er forstørret 165 milliarder gange.

Andre attraktioner er byens talrige parker og Europaparlamentets bygninger. Bruxelles har mere end 80 museer der nok kan tilfredsstille alle interesser. Nogle af de store museer er Bruxelles bymuseum, Det Kongelige Museum for Kunst og Historie med de fantastiske skatte fra hele verden, Det Kongelige Kunstmuseum med både traditionelle værker af mestre og moderne kunst, Naturhistorisk Museum med en samling af dinosaurer, Musikinstrumentmuseet med mere end 7000 instrumenter. En særlig populær attraktion er Mini Europe, en forlystelsespark med miniaturekopier af mange europæiske vartegn og ikoner.

Godt at vide i Bruxelles

Helligdage i Belgien

Hvornår er helligdage i Belgien ? Se liste med de nationale helligdage i Belgien hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Hotel tilbud i Bruxelles

Turistinformation i Bruxelles

Grande Place
1000 Bruxelles

T: + 32 (0) 2 513 89 40

Website Link

Shopping i Bruxelles

Hvad koster dagligvarer ? Hvad koster middag på restaurant ? Hvad koster transport ? Her kan du se et aktuelt prisindeks for landet.

Website Link

Shoppingcenter og marked i Bruxelles

Hvor er de bedste forretninger, shoppingcenter og markeder ? Hvis du kommer til byen første gang kan det være svært at finde de bedste muligheder for shopping. På website kan du finde anbefalinger af de bedste muligheder for shopping.

Website Link

Gode restauranter i Bruxelles

Bliver du sulten ? Find gode og billige restauranter i Bruxelles.

Når du er på ferie vil du sikkert have behov for at spise på et tidspunkt. For mange er spørgsmålet altid – hvor er det bedst at spise ?. Du kan se en liste med restauranter, priser, gode og dårlige restaurant anmeldelser samt rating på de fleste restauranter i byen.

Website Link

Ferie med børn i Bruxelles

Hvis du skal på familie ferie med børn til Bruxelles kan du her se nogle link med ideer til ferien.

Website – Holidays with children in Bruxelles

Bedste rejsetidspunkt Bruxelles

Hvornår er det bedste rejsetidspunkt til en ferie i Bruxelles ?

Belgien har et tempereret klima med kølige somre og moderate vintre. Da landet er lille, er der kun lidt variation i klimaet fra region til region, men generelt er der lidt højere temperaturer midt i landet.

April til september er den periode der falder mindst regn. Efterår og vinter kan være blæsende og kølige, det er også den periode hvor der er størst forskel i vejret i Belgien da der i de østlige regioner kan forekomme kraftigt snevejr.

Hvordan er vejret i Bruxelles ?

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for kommende periode. Vejrudsigt opdateres flere gange dagligt.

Brussels
few clouds
13.8 ° C
16 °
12.5 °
71 %
0.5kmh
20 %
tors
15 °
fre
17 °
lør
17 °
søn
17 °
man
18 °

Hvor ligger Bruxelles i Belgien ?

Hvor ligger Bruxelles i Belgien og hvor langt er der ?, se kort og afstande her.

På kortet kan du se i hvor byen ligger i Belgien. Du kan også få rutebeskrivelser ved at klikke på “rutevejledning”, hvorefter du kan se et større kort med forslag hvordan du kan komme til Bruxelles.

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Bruxelles #Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Bedøm din ferie og oplevelser

Her kan du læse og skrive kommentarer og bedømmelser af et ophold, del erfaringer med andre der har været eller gerne vil besøge destinationen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BRUXELLES
Average rating:  
 0 reviews