Visit Bremen

Tyskland

Fakta om Tyskland Forbundsrepublikken Tyskland er det største land i Centraleuropa og grænser mod nord til Danmark, mod øst til Polen og Tjekkiet, mod syd...

Freie Hansestadt Bremen

Freie Hansestadt Bremen Video Fakta om regionen Den Frie Hansestad Bremen er en bystat bestående af to byer, de to store byer Bremen og Bremerhaven. Det er...

Bremen Video

Bremen fakta

Bremen er en havneby ved Weserfloden med 550.000 indbyggere. Bremens historiske centrum er omgivet af en grøn zone som ligger der hvor bymuren tidligere lå. Bremen har flere parker og den største park i byen er Burger Park, hvis areal er på 140 hektar. Det blev anlagt i den centrale del af byen i 1865.

Du vil hurtigt opdage at Bremen er en meget alsidig by med historie, traditioner, højteknologi og videnskab og denne alsidighed giver en uforglemmelig atmosfære i byen.

Seværdigheder i Bremen

De mest interessante steder i Bremen er hovedsageligt beliggende i byens historiske centrum.

Marktplatz

Marktplatz er en af ​​de smukkeste pladser i Europa. Denne udtalelse er ikke grundløs, pladsen er omgivet af smukke historiske bygninger, hvoraf den smukkeste er rådhuset. Der er en 6 meter høj statue af Roland foran rådhuset. Ridderen er symbolet på Bremens frihed og uafhængighed. På den vestlige side af pladsen ligger ​​forskellige gamle bygninger. Meget interessant er Schütting, huset fra det 16. århundrede er bygget i flamsk stil. På Marktplatz ligger også den majestætiske Bremen katedral og Vor Frue Kirke.

Böttcherstrasse

Hele gaden er et fantastisk stykke kunst hvor arkitekturen er en kombination af traditionelle og ekspressionistiske stilarter. Ideen til gaden kom fra Bremen købmanden og byens protektor Ludwig Roselius i 1904. Det tog næsten 30 år at få planen til at blive til virkelighed. Böttcherstrasse er berømt for Paula Bekker-Moderson Museum, med en udstilling af hendes bedste værker. Et andet sted af interesse er Roselius-huset der er kendt for interessante samlinger.

Schnoor kvarteret

Schnoor kvarteret er den gamle del af byen med smukke huse som engang tilhørte fiskere. Husene er bygget i det 15 til 18 århundrede og de smalle gader og baggårde skaber et meget malerisk sted. Selvom Schnoor tidligere var et distrikt for de fattige, og endda var i fare for nedrivning, er distriktet i dag, efter gennemgribende restaurering, et populært turistområde. I kvarteret ligger Johanniskirche.

Bremen musikanterne

Bremen musikanterne er verdensberømte eventyrfigurer som blev skabt af brødrene Grimm og som er blevet Bremens symboler. Der er en bronzestatue dedikeret til dem, et æsel, en hund, en kat, og på toppen står en hane, monumentet er placeret ved rådhuset. Statuen blev lavet i 1953 af billedhuggeren Gerhard Marks.

Rhododendron park

Parken er en af ​​de mest fascinerende parker i Europa. Hver år i maj kommer masser af turister for at se de vidunderlige blomstrende blomster og træer. I parken kan du se den største samling af rhododendronkulturer i Europa. Den består af mere end 450 arter, 350 underarter og 250 arter af andre stedsegrønne planter. I Rhododendron parks drivhuse vokser orkideer.

Bremen Freimarkt

Lokalbefolkningen i Bremen kalder Freimarkt “den femte årstid” og hver oktober fejrer de denne fest. De fantastiske karnevalskostumer er en oplevelse i sig selv. Freimarkt er en vigtig begivenhed, ikke kun for Bremens indbyggere. Dette er en traditionel festival i det nordlige Tyskland der har været afholdt siden 1035.

Godt at vide i Bremen

Helligdage i Tyskland

Hvornår er helligdage i Tyskland ? Se liste med de nationale helligdage i Tyskland hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalender Her...

Hotel tilbud i Bremen

Turistinformation i Bremen

Findorffstrasse 105
28215 Bremen

T: +49 0421 3080010

Website Link

Shopping i Bremen

Hvad koster dagligvarer ? Hvad koster middag på restaurant ? Hvad koster transport ? Her kan du se et aktuelt prisindeks for landet.

Website Link

Shoppingcenter og marked i Bremen

Hvor er de bedste forretninger, shoppingcenter og markeder ? Hvis du kommer til byen første gang kan det være svært at finde de bedste muligheder for shopping. På website kan du finde anbefalinger af de bedste muligheder for shopping.

Website Link

Gode restauranter i Bremen

Bliver du sulten ? Find gode og billige restauranter i Bremen.

Når du er på ferie vil du sikkert have behov for at spise på et tidspunkt. For mange er spørgsmålet altid – hvor er det bedst at spise ?. Du kan se en liste med restauranter, priser, gode og dårlige restaurant anmeldelser samt rating på de fleste restauranter i byen.

Website Link

Ferie med børn i Bremen

Hvis du skal på familie ferie med børn til Bremen kan du her se nogle link med ideer til ferien.

Website – Bremen for kids

Bedste rejsetidspunkt Bremen

Hvornår er det bedste rejsetidspunkt til en ferie i Bremen ?

De fleste turister mener det bedste tidspunkt at komme til Tyskland er fra maj til september. Storbyferie i Tyskland er populære året rundt. Mange tyskere vælger at holde ferie i Tyskland og de mest populære destinationer, især langs Rhinen kan være meget overfyldte i højsæsonen.

Hvordan er vejret i Bremen ?

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for kommende periode. Vejrudsigt opdateres flere gange dagligt.

Bremen
broken clouds
12 ° C
12.9 °
10.1 °
90 %
3.6kmh
75 %
tors
14 °
fre
16 °
lør
15 °
søn
15 °
man
17 °

Hvor ligger Bremen i Tyskland ?

Hvor ligger Bremen i Tyskland og hvor langt er der ?, se kort og afstande her.

På kortet kan du se i hvor byen ligger i Tyskland. Du kan også få rutebeskrivelser ved at klikke på “rutevejledning”, hvorefter du kan se et større kort med forslag hvordan du kan komme til Bremen.

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Bremen #Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Bedøm din ferie og oplevelser

Her kan du læse og skrive kommentarer og bedømmelser af et ophold, del erfaringer med andre der har været eller gerne vil besøge destinationen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BREMEN
Average rating:  
 0 reviews