Visit Bologna

Italien

Fakta om Italien Nogle siger, at Italien har det hele. Dette kan være sandt, Italien har smuk natur lige fra dets naturskønne kystområder til de...

Emilia-Romagna

Emilia-Romagna Video Fakta om regionen Emilia-Romagna regionen ligger i den nordlige del af det centrale Italien. De bedst kendte og mest besøgte byer i regionen er de...

Bologna fakta

Bologna er en moderne by, der nænsomt holder sine traditioner og så her vil du finde et stort antal storslåede middelaldermesterværker næsten i deres originale stand. Faktisk ligner hele byen en middelalderlig. Omtrent i begyndelsen af ​​det 20. århundrede var Bologna omgivet af en kæmpe mur omkring seks meter i diameter og lavet af mursten.

Så hvordan er Bologna? Du finder der tolv porte, endeløse bygader, som er smalle og buede, men stadig storslåede og utroligt anderledes. En kæde af paladser er bygget langs bymuren. Her vil du også se flere katedraler, kirker og tårne ​​med uforglemmeligt fascinerende arkitektur. Vægge i Bologna er traditionelt farvet i rødlige eller grålige farver.

Selvom byens vidunderlige mure blev delvist ødelagt endnu i 1903, formåede de at efterlade deres uforglemmelige indflydelse på den moderne by. På grund af dette faktum fik byen ekstra plads, og så en vidunderlig og bred Independence Street blev bygget.

Byen byder på et bredt udvalg af museer, uddannelsesinstitutioner, teatre og biografer. Desuden vil du her være i stand til at besøge et stort antal historiske og kulturelle steder af interesse.

Et af de store historiske vartegn i byen er San – Petronio-basilikaen, dens højde er 47 meter. Byggeriet af kirken begyndte i 1390, og i flere hundrede år er den konstant blevet ombygget og ændret udseende. I dag imponerer basilikum med sin majestætiske middelalderudsigt, inden for dens mure er der adskillige interessante religiøse artefakter, herunder et fint orgel fra det 15. århundrede.

Udgangspunktet for mange udflugter er byens hovedtorv – Piazza Maggiore. Ved siden af ​​det er koncentreret flere smukke historiske bygninger, herunder det storslåede Palazzo Comunale og Palazzo dei Banks. På denne plads afholdes ofte underholdende ferier og fritidsaktiviteter, og det lokale universitets studerende har en interessant legende forbundet med pladsen. De sender det aldrig videre, fordi de tror, ​​det er et dårligt varsel. Eleverne går altid uden om området lige langs omkredsen.

I Bologna arbejder interessant arkæologisk museum, som er beliggende i et smukt palads fra det 15. århundrede. Åbningen af ​​museet fandt sted i 1881, og i dag er hundredvis af antikke genstande opbevaret inden for dets mure, importeret fra hele verden. Blandt museets mest værdifulde genstande er de gamle egyptiske grave og endda de genstande, der blev fundet under undersøgelsen af ​​de egyptiske pyramider.

Et fascinerende monument er Aldrovandi Villa; den blev bygget i 1761. I midten af ​​det 19. århundrede er villaen blevet fuldstændig restaureret, i dag er den helt gratis at besøge og vurdere dens fantastiske interiør. Inden for villaens mure er bevaret en samling af antikke møbler og kunstværker, og en del af den historiske villa er omdannet til museum. Blandt dets mest usædvanlige udstillinger er en samling af gamle legetøjssoldater værd at nævne.

I Bologna er en del af middelalderbefæstningen blevet perfekt bevaret, i dag er 17 gamle tårne ​​placeret i hele byen, engang var der tykke mure og uindtagelige 180 tårne ​​omkring den. Det mest interessante tårn anses for at være Azinelli-tårnet, det blev bygget tilbage i 1119. Dets højde er 97 meter, og et fremragende observationsdæk er nu udstyret på toppen af ​​tårnet. For at bestige den er det nødvendigt at overvinde de 498 trin.

Godt at vide i Bologna

Helligdage i Italien

Hvornår er helligdage i Italien ? Se liste med de nationale helligdage i Italien hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BOLOGNA
Average rating:  
 0 reviews