Visit Bilbao

Spanien

Fakta om Spanien Spanien ligger på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Fastlandet grænser mod syd og øst til Middelhavet bortset fra en lille...

Comunidad autónoma Pais Vasco

Comunidad autónoma Pais Vasco Video Fakta om regionen Baskerlandet er en af ​​Europas ældste og stærkeste kulturer. Det omfatter regionen beliggende i det nordlige Spanien ved Biscayabugten...

Bilbao fakta

Bilbao der ligger ved kysten, er ikke kun et feriested, men også en by med et kulturelt hjerte. Det er yderst attraktivt arkitektonisk og oser af masser af karakter. Der er ingen tvivl om, at Guggenheim-museet er en af ​​moderne arkitekturs mest fremragende bygninger. Designet af Frank Gehry, dette skinnende bygningsværk, lavet af titanium, kan du ikke gå glip af med beliggenheden ved floden.

Umiddelbart udenfor står den finurlige hvalp designet af Jeff Koons. Det er en 12 meter/37 fod høj Highland Terrier, der består af tusindvis af begonier. Museet er vært for mange midlertidige udstillinger af moderne kunst og design.

Casco Viejo, Bilbaos atmosfæriske gamle bydel, er fuld af charmerende gader, talrige barer og mange usædvanlige butikker. I centrum er Bilbaos originale syv gader, “Las Siete Calles”, som stammer fra det 15. århundrede. Den gotiske katedral fra det 14. århundrede har en pragtfuld renæssanceindgang og et smukt lille kloster. Søndag formiddag er der et livligt loppemarked her, hvor der sælges brugte bøger og plader samt andet tilbehør.

Museo de Bellas Artes rummer en samling, der udstiller alt fra gotiske skulpturer til popkunst fra det 20. århundrede med værker af berømte spanske malere som Murillo, El Greco og Goya plus lokal baskisk kunst.

Godt at vide i Bilbao

Helligdage i Spanien

Hvornår er helligdage i Spanien ? Se liste med de nationale helligdage i Spanien hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing