Visit Berlin

Tyskland

Fakta om Tyskland Forbundsrepublikken Tyskland er det største land i Centraleuropa og grænser mod nord til Danmark, mod øst til Polen og Tjekkiet, mod syd...

Berlin Video

Berlin fakta

Floderne Havel og Spree trækker både igennem og udenom Berlin og der er hundrede vis af kilometer floder og kanaler. Selve byens centrum er den 200 hektar store Tiergarten, kejserens gamle jagtområde og alle de vigtige bydele ligger som lagkagestykker ud fra dette centrum. Mod vest ligger store rekreative sø-områder, bestemt et besøg værd. Udflugtsbåde sejler i fast rutefart på de vestligt liggende Wannsee, Tegeler See og søer omkring Potsdam, hvor slottet Sanssouci og de femten øvrige slotte i samme parkområde byder på oplevelser til en hel dag.

Berlin er ikke kun blevet hovedstaden for kunst og kultur. I 2006 stod den på Verdensmesterskaberne i fodbold, hvor hundredetusinder af fodboldglade gæstede byen, det blev startskuddet til en lang række spændende tiltag som f.eks Berlins imponerende hovedbanegård lige over for kanslerindens kontor, den imponerende Reichstag og med fri udsigt til den gyldne engel på Sejrssøjlen i Tiergarten.

”Ich bin ein Berliner” sagde J.F. Kennedy i 1961. Vel var det dengang i politisk kommentar, for som europæere var alle en smule berlinere. Men efter et besøg har mange måttet overgive sig, på samme måde som Kennedy gjorde det

Godt at vide i Berlin

Helligdage i Tyskland

Hvornår er helligdage i Tyskland ? Se liste med de nationale helligdage i Tyskland hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage andre år Her...

Hotel tilbud i Berlin

Turistinformation i Berlin

Am Karlsbad 11
10785 Berlin

T: +49 030 – 2647480
F: +49 030 – 25002424

Website Link

Shopping i Berlin

Hvad koster dagligvarer ? Hvad koster middag på restaurant ? Hvad koster transport ? Her kan du se et aktuelt prisindeks for landet.

Website Link

Ferie med børn i Berlin

Hvis du skal på familie ferie med børn til Berlin kan du her se nogle link med ideer til ferien.

Website – Berlin for kids

Bedste rejsetidspunkt Berlin

Hvornår er det bedste rejsetidspunkt til en ferie i Berlin ?

De fleste turister mener det bedste tidspunkt at komme til Tyskland er fra maj til september. Storbyferie i Tyskland er populære året rundt. Mange tyskere vælger at holde ferie i Tyskland og de mest populære destinationer, især langs Rhinen kan være meget overfyldte i højsæsonen.

Hvordan er vejret i Berlin ?

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for kommende periode. Vejrudsigt opdateres flere gange dagligt.

Berlin
scattered clouds
15.4 ° C
17.2 °
13.3 °
60 %
9.8kmh
40 %
lør
16 °
søn
14 °
man
10 °
tirs
21 °
ons
24 °

Hvor ligger Berlin i Tyskland ?

Hvor ligger Berlin i Tyskland og hvor langt er der ?, se kort og afstande her.

På kortet kan du se i hvor byen ligger i Tyskland. Du kan også få rutebeskrivelser ved at klikke på “rutevejledning”, hvorefter du kan se et større kort med forslag hvordan du kan komme til Berlin.

Social media links

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Berlin #Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Bedøm din ferie og oplevelser

Her kan du læse og skrive kommentarer og bedømmelser af et ophold, del erfaringer med andre der har været eller gerne vil besøge destinationen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BERLIN
Average rating:  
 0 reviews