Visit Belfast

Northern Ireland

Northern Ireland Video Fakta om regionen Nordirland er en del af Storbritannien og har grænse mod syd og vest med Republikken Irland. Nordirland blev oprettet i 1921,...

Belfast fakta

Belfast er det hovedstad og den største by i Nordirland med mange smukke historiske vartegn, kulturelle seværdigheder og uddannelses centre.

Det historiske distrikt High Street i den nordlige del af byen, er det ældste område i Belfast og i dette område kan du se mange interessante arkitektoniske vartegn. Mange af de historiske bygninger er omdannet til restauranter og pubber, og dette område er et spændende at gå i byen. Øl elskere vil finde Belfast meget spændende og at finde en passende pub for at smage på en Guiness fadøl er ikke svært. Tag blot til det smukke Golden Mile distrikt hvor du kan finde mange pubber og caféer.

Hvis du kan lide at shoppe vil du elske et besøg på det største marked i Nordirland, George’s Market. Hvis du leder efter spændende butikker kan du gå i de livlige gader Dublin Road og College Street hvor der er mange interessante butikker.

Belfast er byen hvor det berømte skib Titanic blev bygget og du kan besøge det spændende Titanic museum. Besøg også Belfast Botanic Garden der ligger på universitets område. Denne store have har en meget stor samling af eksotiske planter og blomster.

Godt at vide i Belfast

Helligdage i Storbritannien

Hvornår er helligdage i Storbritannien ? Se liste med de nationale helligdage i Storbritannien hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BELFAST
Average rating:  
 0 reviews