Visit Bari

Italien

Fakta om Italien Nogle siger, at Italien har det hele. Dette kan være sandt, Italien har smuk natur lige fra dets naturskønne kystområder til de...

Puglia

Puglia Video Fakta om regionen Puglia regionen er Italiens 'hæl', den sydøstlige del af landet mod Adriaterhavet mod øst og Det Ioniske Hav mod syd. Puglia er...

Bari fakta

På trods af at Bari er en ret stor moderne by, har den formået at bevare sin unikke atmosfære af hjemmekomfort, hvilket normalt kun gælder for små byer. I denne by grænser gamle bygninger og strenge gotiske slotte op til nye handelscentre og restauranter, hvilket gør Bari endnu mere attraktiv og elegant.

Resortets mest populære strand hedder Pane e Pomodoro. Hvis du går en tur langs den, kan du nå byens centrum – stedet, hvor de mest populære arkitektoniske og historiske seværdigheder i Bari er samlet. Castello Normanno Svevo, som blev bygget i 1132, er en af ​​de mest bemærkelsesværdige seværdigheder i byen. Slottet blev bygget på ordre fra kong Ruggero II og i lang tid blev det brugt som byens vigtigste kontrolpunkt. I løbet af sin lange historie har byen ændret sin status mange gange. Det blev brugt som militærbase, fæstning og endda som fængsel. I dag er slottet hjemsted for byens mest berømte museum, der udstiller store samlinger af naturlige, historiske, arkitektoniske og kunstgenstande. Museet for arkæologi er et andet sted af interesse i Bari, da udgravninger i den gamle del af byen ikke stopper endnu nu, så museet får hele tiden nye udstillinger.

De mest berømte arkitektoniske bygninger, der henvises til barokken, er katedralen og St. Nicolas-basilikaen bygget for tusind år siden.

Hvis dagtimerne traditionelt bruges til at besøge udflugter og rolige gåture i skyggefulde dale, forvandler natten Bari til et støjende diskotek. Tiendedele af barer, pubber og natrestauranter er klar til at underholde deres besøgende til daggry.

I Bari venter den virkelige overraskelse for alle fans af teaterkunst – de vil være i stand til at besøge det legendariske Teatro Petruzzelli. Det er blandt de fem største teatre i Italien og er det største private teater i Europa. Historien om opførelsen af ​​dette teater er ret interessant: det blev åbnet på initiativ af borgere. I lang tid opførte de forestillinger og kulturelle arrangementer på det åbne areal på det gamle torv, efter opfordring fra borgerne i 1898 i dette område var opførelsen af ​​teatret påbegyndt, som blev åbnet i 1903. I dag, i dette teater regelmæssigt vært for klassisk musikforestillinger, koncerter, stand her og balletkompagnier.

Fans af kunst vil være interessant at besøge kunstmuseet, provinsen Bari, som blev åbnet i 1928. I dag indeholder det en samling af unikke udstillinger, som blev bragt til museet fra en række gamle kirker og katedraler i provinsen . Mange af de kunstneriske mesterværker, der præsenteres her, er fra det 11. århundrede. I dag er kunstmuseet opkaldt efter den berømte maler Corrado Giaquinto, det præsenterer en stor samling af hans unikke værker.

Det virkelige lager af historiske attraktioner er det gamle Bari – maleriske historiske kvarter, hvor du kan gå i timevis langs de atmosfæriske gamle gader og beundre bygningerne, der blev bygget i middelalderens æra. Det historiske distrikt byder nu på mange interessante souvenirbutikker og restauranter, der specialiserer sig i etnisk køkken.

I umiddelbar nærhed af byen er der en masse fantastiske naturlige attraktioner, herunder grotterne i Castellana. Disse huler er i dag de største af de opdagede i Italien, ved indgangen til grotten er en afgrund med dybden groft anslået til omkring 60 meter. Opdagelsen af ​​hulerne fandt sted i 1938, i dag er de godt rustet til udflugter. Grotten har et kompleks af broer og belysning, som giver turister mulighed for at nyde de fantastiske drypsten og stalagmitter. I nærheden af ​​hulerne ligger mange interessante vandrestier, dette maleriske sted er det mest interessante at besøge i de varmere måneder. Nogle vandrestier er tilgængelige for rejsende selv om vinteren.

Godt at vide i Bari

Helligdage i Italien

Hvornår er helligdage i Italien ? Se liste med de nationale helligdage i Italien hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BARI
Average rating:  
 0 reviews