Visit Barcelona

Spanien

Fakta om Spanien Spanien ligger på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Fastlandet grænser mod syd og øst til Middelhavet bortset fra en lille...

Comunidad autónoma Cataluña

Comunidad autónoma Cataluña Video Fakta om regionen Catalonien, Catalunya på catalansk, er den befolkningsmæssigt næststørste autonome region og det er den rigeste i forhold til GRP. Hovedstaden...

Barcelona fakta

Barcelona er hovedstaden og største by i Catalonien og Spaniens næststørste by. Det ligger direkte ved Spaniens Middelhavskyst. Barcelonas officielle sprog er catalansk og spansk. De fleste skilte er dog kun angivet på catalansk, fordi det ved lov er etableret som administrativt sprog. Alligevel er spansk også meget brugt i offentlig transport og andre faciliteter. De fleste lokale er tosprogede på catalansk og spansk og henvender sig instinktivt til udlændinge på spansk. I 1992 opnåede Barcelona international anerkendelse ved at være vært for de olympiske lege. Dette havde effekten af ​​at ændre byen med kvarterer, der blev renoveret. For besøgende har dette udmøntet sig i den meget moderne, men også utroligt gamle by, du ser nu på ferie i Spanien. De nye elementer arbejder på at bevare, supplere. og fejre det gamle.

Denne meget attraktive by er fuld af udendørs markeder, restauranter, butikker, museer og kirker og er fremragende til at gå rundt, plus den har et omfattende og pålideligt metrosystem til mere fjerntliggende destinationer. Byens centrum er fokuseret omkring Ciutat Vella (“Gamle By”), som giver den besøgende mulighed for at opleve livet i Barcelona, ​​mens strandene, som byen blev bygget på, giver sol og afslapning i de lange perioder med behageligt varmt vejr. Las Ramblas er en smuk, træbeklædt gangbro og den travleste og mest livlige gade i byen. Ofte kaldet Les Rambles, fordi det faktisk er en række af flere forskellige gader, der hver kaldes ‘Rambla de …’, hvoraf sektionerne hver især har en helt anderledes følelse. Placa Reial, nær Las Ramblas, er hvor man kan nyde en sangria og er et fantastisk sted at sidde, slappe af og drikke, især om aftenen på en tur til Spanien.

Placa de Catalunya
Efterhånden som du kommer tættere på Placa Catalunya, vil du finde flere gadeartister, inklusive dem i kostumer. Mod molen er der kunstnere, der laver blyantstegninger, malerier osv. La Placa de Catalunya er epicentret i byen, der forbinder alle de store gader. The Square er kendt for sine springvand og statuer samt butikkerne, der omgiver den. Et yndet mødested for lokalbefolkningen er El Portal de l’Angel. Denne store gangbro er en af ​​de dyreste gader i hele Spanien og byder besøgende på mange nye og stilfulde butikker.

Barcelona
For en behagelig udflugt, mens du er på ferie i Spanien, forbinder Harbour Cable Car-luftsporvognen Montjuic, som har udsigt over byen, til Barceloneta, havneregionen, der blev kraftigt revitaliseret og forvandlet til en strandforstad til de olympiske lege i 1992. Det starter i Barceloneta på toppen af ​​det 78 meter/255 fod høje Torre San Sebastian-tårn, som også har en restaurant på toppen.

Sagrada Familia
Ingen kan besøge Barcelona og ikke være opmærksom på den berømte arkitekt, Antoni Gaudi. Hans unikke finurlige arkitektoniske stil er at se over hele byen. Gaudi blev født catalaner og producerede nogle af de mest bevægende bygninger og kunstværker, der stadig står. Mens mange var kontroversielle i deres tid, er de siden blevet ikoner, elsket af både lokale og spaniere. Den mest berømte er Sagrada Familia, en af ​​de mest berømte og betagende steder at besøge i Barcelona. Selvom den stadig er ufuldstændig et århundrede efter den blev påbegyndt, er kirken et UNESCOs verdensarvssted. Udefra vil besøgende blive forbløffet over den store højde og indviklede udformning af kirken, og selvom den er langsom og fyldt med detaljer, er de fremskridt, der er gjort, imponerende. Projektet begyndte for næsten et århundrede siden. Kirkens højde vil, når den er færdig, være nøjagtigt lig med højden af ​​det største bjerg i de nærliggende bakker. Højden er overvældende, når den står ved bunden, og indersiden af ​​dette mesterværk er endnu mere imponerende. Anden Gaudi-arkitektur omfatter Parc Guell med dens usædvanlige layout og ornamentik og lejlighedsbygningerne La Pedrera/Casa Milà og La Casa Batllo, som begge kan besøges internt.

Godt at vide i Barcelona

Helligdage i Spanien

Hvornår er helligdage i Spanien ? Se liste med de nationale helligdage i Spanien hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BARCELONA
Average rating:  
 0 reviews