Visit Augsburg

Tyskland

Fakta om Tyskland Forbundsrepublikken Tyskland er det største land i Centraleuropa og grænser mod nord til Danmark, mod øst til Polen og Tjekkiet, mod syd...

Freistaat Bayern

Freistaat Bayern Video Fakta om regionen Fristaten Bayern grænser op de tyske delstater Baden-Württemberg mod vest, Hessen mod nordvest, Thüringen mod nord og Sachsen mod nordøst. Mod...

Augsburg Video

Augsburg fakta

Augsburg er Bayerns tredjestørste by og en dejlig at besøge, der er meget at se her.

Rådhuset blev bygget i begyndelsen af det 17. århundrede og siges at være den mest betydningsfulde renæssancebygning i Nordeuropa. Den Gyldne Hal er berømt for de storslåede portaler, lofter og vægmalerier. Ved siden af rådhuset ligger Perlach-tårnet, som har på en spektakulær panoramaudsigt over Augsburg.

St. Mary’s Cathedral daterer sig tilbage til det 12. århundrede og er både romansk og gotisk i stil. Gå en tur ned ad Maximilianstrasse med de pragtfulde springvand, monumenter og bronzeskulpturer. Synagogen har en kuppel i jugendstil og her ligger det jødiske kulturmuseum.

Godt at vide i Augsburg

Helligdage i Tyskland

Hvornår er helligdage i Tyskland ? Se liste med de nationale helligdage i Tyskland hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalender Her...

Hotel tilbud i Augsburg

Turistinformation i Augsburg

Rathausplatz 1
86150 Augsburg

T: +49 0821 502070
F: +49 0821 5020745

www: Website Link

Shopping i Augsburg

Hvad koster dagligvarer ? Hvad koster middag på restaurant ? Hvad koster transport ? Her kan du se et aktuelt prisindeks for landet.

Website Link

Shoppingcenter og marked i Augsburg

Hvor er de bedste forretninger, shoppingcenter og markeder ? Hvis du kommer til byen første gang kan det være svært at finde de bedste muligheder for shopping. På website kan du finde anbefalinger af de bedste muligheder for shopping.

Website Link

Gode restauranter i Augsburg

Bliver du sulten ? Find gode og billige restauranter i Augsburg.

Når du er på ferie vil du sikkert have behov for at spise på et tidspunkt. For mange er spørgsmålet altid – hvor er det bedst at spise ?. Du kan se en liste med restauranter, priser, gode og dårlige restaurant anmeldelser samt rating på de fleste restauranter i byen.

Website Link

Ferie med børn i Augsburg

Hvis du skal på familie ferie med børn til Augsburg kan du her se nogle link med ideer til ferien.

Website – Augsburg for kids

Bedste rejsetidspunkt Augsburg

Hvornår er det bedste rejsetidspunkt til en ferie i Augsburg ?

De fleste turister mener det bedste tidspunkt at komme til Tyskland er fra maj til september. Storbyferie i Tyskland er populære året rundt. Mange tyskere vælger at holde ferie i Tyskland og de mest populære destinationer, især langs Rhinen kan være meget overfyldte i højsæsonen.

Hvordan er vejret i Nürnberg ?

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for kommende periode. Vejrudsigt opdateres flere gange dagligt.

Augsburg
scattered clouds
1.2 ° C
3.1 °
0.4 °
95 %
2.6kmh
40 %
man
6 °
tirs
5 °
ons
4 °
tors
3 °
fre
5 °

Hvor ligger Augsburg i Tyskland ?

Hvor ligger Augsburg i Tyskland og hvor langt er der ?, se kort og afstande her.

På kortet kan du se i hvor byen ligger i Tyskland. Du kan også få rutebeskrivelser ved at klikke på “rutevejledning”, hvorefter du kan se et større kort med forslag hvordan du kan komme til Augsburg.

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Augsburg #Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Bedøm din ferie og oplevelser

Her kan du læse og skrive kommentarer og bedømmelser af et ophold, del erfaringer med andre der har været eller gerne vil besøge destinationen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

AUGSBURG
Average rating:  
 0 reviews