Visit Ancona

Italien

Fakta om Italien Nogle siger, at Italien har det hele. Dette kan være sandt, Italien har smuk natur lige fra dets naturskønne kystområder til de...

Marche

Marche Video Fakta om regionen Marche regionen er en af ​​de mest besøgte dele af Italien. Regionen har mange smukke gamle byer og charmerende badebyer og et...

Ancona fakta

Italien er fuld af maleriske byer, og Ancona er en af ​​dem. Her finder du mange interessante historiske seværdigheder og besøger flere kulturelle begivenheder. Byen byder på så mange forskellige ruter og udflugter, at det ikke er underligt, hvorfor dette sted er så attraktivt blandt turister, som ønsker at se uvurderlige arkitektoniske seværdigheder, museer med deres rige samlinger og hellige steder med deres egne øjne.

Loggia Mercanti er stadig symbolet på denne by i allerede mange århundreder. Det blev bygget i midten af ​​det 15. århundrede. Oprindeligt blev Loggia lavet til at fungere som en plads for købmænd; i dag bruges dette sted til at opbevare vigtige konferencer og begivenheder. Den hellige Maria Kirke er et af “must-see” steder i Ancona. Dette er et storslået eksempel på den romerske stil. Kirken blev bygget i det 11. -12. århundrede. I krigsperioder blev kirken også brugt som fæstning. Et andet vigtigt historisk syn er Arco di Traiano, der er blevet bygget på dæmningens højeste punkt og betragtes som hovedudsmykningen af ​​tilflugtsstedet. Monumentet er bygget for at ære den romerske kejser og er opkaldt efter ham.

Den lokale sygestue er det mest storstilede arkitektoniske kompleks i byen. Det blev bygget i det 18. århundrede og indtager et område på 20.000 kvm. Engang var bygningen blandt stærke beskyttelsesfaciliteter, men så blev den omdannet til et militærhospital. Hvis du kan lide at besøge gallerier, så kan du simpelthen ikke gå glip af at deltage i Pinacoteca Comunale – et billedgalleri med rige udstillinger af italienske malere, der arbejdede i det 18. – 19. århundrede

Anconas vidunderlige natur er bedre at se i Parco del Conero. Denne park har nogle virkelig sjældne og eksotiske træer og planter, maleriske huler og klipper. Gomer-museet for blinde er blandt de mest usædvanlige kulturelle steder. Alle udstillinger på dette museum kan røres, så du finder ikke gamle og berømte mesterværker her. Men de præcise kopier gør det muligt at se herligheden af ​​malere, der boede i det antikke Grækenland.

Homer-museet er en meget usædvanlig kulturinstitution. Det er bemærkelsesværdigt for det faktum, at det er et af de få i verden uden for taktile museer. Dette museum blev grundlagt i 1993 og er i høj grad fokuseret på mennesker med synsvanskeligheder. Alle museets udstillinger skal røres med hænder, og grundlaget for dets udstilling er smukke skulpturer. Blandt udstillingerne er der små replikaer af den berømte bys attraktioner og en masse unikke arkæologiske genstande, der er gemt på museet den dag i dag.

Fans af teaterkunst bør besøge Theatre of the Muses; det ligger tæt på Duomo. Dette teater indtager en spektakulær neo-klassisk bygning bygget i 1827, det er et af de største i regionen. Gennem årene har det næsten ikke ændret sig, og som for mange år siden er der forestillinger i den smukke hesteskoformede sal. I dag er der i dette teater en række kulturelle begivenheder; i løbet af året er der et par balletsæsoner, men alligevel er der jazz- og symfonikoncerter.

Ancona er elsket af besøgende, ikke kun for udflugterne, men også af dem, der holder af badeferier. Den mest berømte bystrand er Palombina, dens længde er mere end 4 km. Denne strand er lavvandet, så den er især populær blandt familier med børn. Ved stranden er der både travle turistområder, samt nogle rolige private steder.

Vandrere bør bestemt bruge dagen på at besøge Santo Stefano-bakken. På toppen af ​​denne bakke ligger den charmerende park Pincio, hvis område er fyldt med stedsegrønne træer, så det vil være interessant at besøge selv om vinteren. Parken har en masse praktiske stier til vandreture, men der er også nogle specifikke platforme, som tilbyder en fantastisk udsigt over byen.

Anconas mest usædvanlige attraktion kan betragtes som Mole Vanvitelliana – historisk bygning, som faktisk er en lille kunstig ø i form af femkant. Denne bygning er opført i første halvdel af 1600-tallet, og i mange år blev den brugt som sygestue.

Godt at vide i Ancona

Helligdage i Italien

Hvornår er helligdage i Italien ? Se liste med de nationale helligdage i Italien hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

ANCONA
Average rating:  
 0 reviews