Visit Amsterdam

Nederlandene

Fakta om Nederlandene Nederlandenes gamle byer tilbyder besøgende det middelalderlige Europas fredelige og idylliske oplevelser, så sørg for at tage din cykel med eller lej...

Amsterdam Video

Amsterdam fakta

For mange er Amsterdam den ultimative by at besøge. En del af dette er på grund af det ry, som Amsterdam har for at tillade, eller i det mindste tolerere, specifikke stoffer.

En anden del er det faktum, at Amsterdam er en meget tilgængelig by der byder på mange udforskningsmuligheder. Byen er konstrueret omkring en lang række kanaler, over 90 øer med over 1.200 broer. Det giver besøgende mulighed for at udforske på cykel, med båd eller på en vandretur.

Spørg nogen, hvad den første ting er, de planlægger at gøre i Amsterdam, og der er en god chance for, at de vil fortælle dig, at de vil udforske kanalerne. Amsterdam er en by, der voksede til stor rigdom som et centralt knudepunkt for handel i det 17. århundrede og derefter. Velhavende forretningsmænd og virksomheder byggede stort på øerne i byen, og der blev ikke sparet på udgifterne.

Amsterdam er også hjemsted for flere haver og parker. At gå en tur på en varm, solrig dag for at dufte til blomsterne i disse grønne områder er nok til, at alt stress bare forsvinder. Efteråret er et af de bedste tidspunkter at besøge disse parker, da området vil være i fuld farve, men alligevel ikke for køligt til at være alt for generende.

Efterhånden som aften og nattetimerne sætter ind, ændres mulighederne for oplevelser. Livemusik trives i Amsterdam, og der er altid et godt show at se. Fra et spillested i nabolaget til Stadsschouwburg eller Concertgebouw. Takket være Last Minute Ticket-butikken der ligger på Leidseplein, kan du nogle gange vælge et show med op til halv pris rabat.

Godt at vide i Amsterdam

Bedste og største seværdigheder i Amsterdam

Visit Amsterdam Seværdigheder i Amsterdam Turistinformation

Helligdage i Nederlandene

Hvornår er helligdage i Nederlandene ? Se liste med de nationale helligdage i Nederlandene hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Hvordan kommer du til Amsterdam ?

Rejser til Amsterdam Turistinformation

Nederlandenes turistkontor

På ferie i Nederlandene Hvis du skal på ferie i Nederlandene kan du få tips og gode ideer til hvad du skal opleve hos Nederlandenes...

Shopping og åbningstider i Nederlandene

Shopping i Nederlandene Priser - Big Mac index Hvad koster varer i Nederlandene ? Hvad koster middag på restaurant i Nederlandene ? Hvad koster transport i...

Hotel tilbud i Amsterdam

Turistinformation i Amsterdam

Stationsplein 10
1012 AB Amsterdam

Tel.: +31 20 702 6000

Website Link

Shopping i Amsterdam

Hvad koster dagligvarer ? Hvad koster middag på restaurant ? Hvad koster transport ? Her kan du se et aktuelt prisindeks for landet.

Website Link

Shoppingcenter og marked i Amsterdam

Hvor er de bedste forretninger, shoppingcenter og markeder ? Hvis du kommer til byen første gang kan det være svært at finde de bedste muligheder for shopping. På website kan du finde anbefalinger af de bedste muligheder for shopping.

Website Link

Gode restauranter i Amsterdam

Bliver du sulten ? Find gode og billige restauranter i Amsterdam.

Når du er på ferie vil du sikkert have behov for at spise på et tidspunkt. For mange er spørgsmålet altid – hvor er det bedst at spise ?. Du kan se en liste med restauranter, priser, gode og dårlige restaurant anmeldelser samt rating på de fleste restauranter i byen.

Website Link

Ferie med børn i Amsterdam

Hvis du skal på familie ferie med børn til Amsterdam kan du her se nogle link med ideer til ferien.

Website – Holidays with children in Amsterdam

Bedste rejsetidspunkt Amsterdam

Hvornår er det bedste rejsetidspunkt til en ferie i Amsterdam ?

Generelt er der er et mildt klima i Nederlandene så landet kan besøges året rundt. Det bedste tidspunkt er dog midten af ​​april, hvor der er mindst regn og hvor tulipanerne blomstrer. Efteråret fra september til november er den periode hvor der er mest regn.

Hvordan er vejret i Amsterdam ?

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for kommende periode. Vejrudsigt opdateres flere gange dagligt.

Amsterdam
clear sky
8.8 ° C
9.9 °
7.7 °
93 %
2.1kmh
0 %
ons
9 °
tors
15 °
fre
16 °
lør
15 °
søn
15 °

Hvor ligger Amsterdam i Nederlandene ?

Hvor ligger Amsterdam i Nederlandene og hvor langt er der ?, se kort og afstande her.

På kortet kan du se i hvor byen ligger i Nederlandene. Du kan også få rutebeskrivelser ved at klikke på “rutevejledning”, hvorefter du kan se et større kort med forslag hvordan du kan komme til Amsterdam.

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Amsterdam #Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Bedøm din ferie og oplevelser

Her kan du læse og skrive kommentarer og bedømmelser af et ophold, del erfaringer med andre der har været eller gerne vil besøge destinationen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

AMSTERDAM
Average rating:  
 0 reviews

Lingua: English Suomi Deutsch Norsk bokmål Svenska