Visit Ajaccio

Frankrig

Fakta om Frankrig Frankrig strækker sig fra Middelhavet til Den Engelske Kanal og Nordsøen og fra Rhinen til Atlanterhavet Fra nordøst til sydvest deler Frankrig...

Corse

Corse Video Fakta om regionen   Andre regioner i Frankrig #Corse #France

Ajaccio fakta

Ajaccio er en hyggelig by der også er kendt som Korsikas hovedstad. Ajaccio er ikke kun et vidunderligt feriested, men også et berømt historisk sted, Ajaccio er Napoleons hjemby.

Den centrale gade i byen ligger langs kystlinjen og når du går langs gaden, kan du nyde den vidunderlig udsigt og masser af butikker, outlets, caféer og restauranter. Gaden ender på pladsen Leticia, der er opkaldt efter den store kejsers moder. Huset, hvor Napoleon blev født og tilbragte de første 9 år af sit liv, ligger også på pladsen. I dag er den 4 etagers bygning omdannet til museum. Men næsten alle steder i Ajaccio vil du blive mindet om Napoleon. Husk også at besøge museet for kardinal Fesch, som var Napoleons onkel. På dette museum er der en stor samling af de italienske mestre fra 15 og 16 århundrede.

Også en søgen efter Napoleon skulpturer kan blive en stor opgave, skulpturer og statuer kan ses næsten overalt i byen. En af de smukkeste og mest interessante er på Palmepladsen, hvor statuen er en del af et springvand som er omgivet af en fantastiske dekorative planter. På Place d’Austerlitz står en af ​​de mest besøgte statuer, med Napoleon på en høj piedestal bygget i stil med egyptiske pyramider.

En interessant seværdighed er er Sainte-Marie katedralen, det er en lille kirke der er berømt for de mange religiøse artefakter. I kirken kan du se dåbskapellet, hvor Napoleon Bonaparte selv blev døbt i 1771. Et interessant historisk objekt er det kejserlige kapel som er en gammel krypt, bygget i 1857. I krypten ligger alle medlemmer af Bonaparte familien begravet.

Godt at vide i Ajaccio

Helligdage i Frankrig

Hvornår er helligdage i Frankrig ? Se liste med de nationale helligdage i Frankrig hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalendere Her...

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

AJACCIO
Average rating:  
 0 reviews