Visit Aachen

Tyskland

Fakta om Tyskland Forbundsrepublikken Tyskland er det største land i Centraleuropa og grænser mod nord til Danmark, mod øst til Polen og Tjekkiet, mod syd...

Aachen Video

Aachen fakta

Aachen er af mange kendt som hovedstaden i Karl den Stores Frankerrige.

Oplev hvorfor folk har besøgt Aachen siden romertiden, og slap af i de varmeste naturlige kildevand nord for Alperne. I tusinder af år har mennesker badet i det naturlige varme kildevand. Besøg en af ​​byens spa-faciliteter, og tag springet ud i det helbredende vand, som er blevet nydt af alle fra romerne til selve kong Karl den Store.

Seværdigheder i Aachen

Katedralen i Aachen er UNESCO verdensarv, det er her Karl den Store ligger begravet, og byen var en af ​​hans yndlingsresidenser.

Aachen Rådhus er bygget på fundamentet af Karl den Stores palads, der hvor rådhuset ligger var det sted, hvor Tysklands konger plejede at blive kronet, og kroningshallen er åben for offentligheden.

Hvis du er interesseret i museer er der to interessante museer hvor du kan se udstillinger om historien og kulturen i byen og regionen Nordrhein-Westfalen.

Suermondt-Ludwig-museet og Couven-museet.

Godt at vide i Aachen

Helligdage i Tyskland

Hvornår er helligdage i Tyskland ? Se liste med de nationale helligdage i Tyskland hvor du må regne med at butikker er lukket Helligdage i årskalender Her...

Hotel tilbud i Aachen

Turistinformation i Aachen

Friedrich-Wilhelm-Platz
52062 Aachen

T: +49 0241 1802902
F: +49 0241 1802930

Website Link

Shopping i Aachen

Hvad koster dagligvarer ? Hvad koster middag på restaurant ? Hvad koster transport ? Her kan du se et aktuelt prisindeks for landet.

Website Link

Shoppingcenter og marked i Aachen

Hvor er de bedste forretninger, shoppingcenter og markeder ? Hvis du kommer til byen første gang kan det være svært at finde de bedste muligheder for shopping. På website kan du finde anbefalinger af de bedste muligheder for shopping.

Website Link

Gode restauranter i Aachen

Bliver du sulten ? Find gode og billige restauranter i Aachen.

Når du er på ferie vil du sikkert have behov for at spise på et tidspunkt. For mange er spørgsmålet altid – hvor er det bedst at spise ?. Du kan se en liste med restauranter, priser, gode og dårlige restaurant anmeldelser samt rating på de fleste restauranter i byen.

Website Link

Ferie med børn i Aachen

Hvis du skal på familie ferie med børn til Aachen kan du her se nogle link med ideer til ferien.

Website – Aachen for families

Bedste rejsetidspunkt Aachen

Hvornår er det bedste rejsetidspunkt til en ferie i Aachen ?

De fleste turister mener det bedste tidspunkt at komme til Tyskland er fra maj til september. Storbyferie i Tyskland er populære året rundt. Mange tyskere vælger at holde ferie i Tyskland og de mest populære destinationer, især langs Rhinen kan være meget overfyldte i højsæsonen.

Hvordan er vejret i Aachen ?

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for kommende periode. Vejrudsigt opdateres flere gange dagligt.

Aachen
moderate rain
9 ° C
9.6 °
7.6 °
90 %
4.7kmh
100 %
tirs
9 °
ons
13 °
tors
14 °
fre
15 °
lør
13 °

Hvor ligger Aachen i Tyskland ?

Hvor ligger Aachen i Tyskland og hvor langt er der ?, se kort og afstande her.

På kortet kan du se i hvor byen ligger i Tyskland. Du kan også få rutebeskrivelser ved at klikke på “rutevejledning”, hvorefter du kan se et større kort med forslag hvordan du kan komme til Aachen.

Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

Top 10 populære hashtags på vores sider:

#Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

Andre populære hashtags er:

#Aachen #Cityguide #Citywalk #Citytour #Sightseeing

Bedøm din ferie og oplevelser

Her kan du læse og skrive kommentarer og bedømmelser af et ophold, del erfaringer med andre der har været eller gerne vil besøge destinationen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

AACHEN
Average rating:  
 0 reviews